Stiri Auto

Ron Dennis despre Veyron: "Este un gunoi total si urata ca un porc"

Ron Dennis, seful de la McLaren, s-a dezlantuit contra Bugatti Veyron, cea mai scumpa si puternica masina de strada din lume. El a dezvaluit, de asemenea, si culisele emisiunii Top Gear, episodul cursei dintre Veyron si McLaren F1, despre care sustine ca a fost aranjat.
Declaratiile lui Ron Dennis, in care spune ca nu a gasit nici un singur aspect la Veyron care sa il faca sa se simta bine,  au aparut in publicatia 'Arabian Business'.

Dennis a subliniat ca masina este urata si greu manevrabila: "Stiu ca trebuie sa taie masina ca sa scoata motorul afara. Nu este normal sa faci o asemenea configuratie a motorului. Este un gunoi total si urata ca un porc".

Cuvintele lui Ron Dennis vin in contextul in care McLaren a lansat noua sa masina de strada supersport, iar comparatia dintre modelul anterior (Mclaren F1) si Veyron a fost facuta partinitor de cei de la emisiunea Top Gear difuzata de BBC.

"McLarenul a depasit Veyronul de atatea ori la acele filmari, incat echipa era disperata, pentru ca trebuia sa castige Bugattiul. Am repetat cursa de zece  ori, pana a reusit sa treaca Veyronul in fata. Avea probleme la ambreiaj si ramanea in spate".

Bugatti Veyron are un motor de 8.0 litri si 1.001 cai putere, in comparatie cu McLaren F1 echipat cu un propulsor de 6.0-litri care dezvolta 636CP.

McLaren a lansat ultima sa supermasina de strada, MP4-12C, foarte usoara si cu 608CP, pe un motor de 3.8 litri biturbo. O versiune mai puternica a acestui model va fi lansata curand.

Onlinesport Auto


Ron Dennis despre Veyron: "Este un gunoi total si urata ca un porc"