Stiri Auto

Politia invizibila: radare de nedetectat

Politia Rutiera este deja dotata cu aproape 500 de radare noi, care nu mai pot fi detectate de aparatele de pe piata. Pana la aparitia unei tehnologii care sa permita detectarea noii tehnologii a Politiei, anti-radarele de acum sunt nefolositoare.
De luni, Politia Rutiera are la dispozitie 449 de dispozitive radar care nu mai pot fi detectate de anti-radare. Acestea vor fi plasate pe autostrazi si artere principale ale oraselor, precum si pe drumurile de mare risc DN1, DN2 si DN6.

Noile aparate inregistreaza ambele sensuri de mers, chiar daca masina politiei stationeaza sau se afla in mers si se afla  montane pe masini de Politie inscriptionate conform legii. Detectoarele anti-radar avertizeaza doar dupa ce Politia a inregistrat viteza ilegala cu noile aparate.

Raza de actiune a noilor radare este de 1,5 kilometri. Soferii prinsi de noile radare vor fi opriti pe loc. Amenzile trimise acasa vor continua doar pe vechile aparate.

Politistii nu mai pot rata tinta. Aparatul  filmeaza continuu, iar in momentul in care politistul apasa pe butonul de inregistrare, aparatul va considera inceputul filmarii cu 30 secunde inaintea apasarii pe buton. De asemenea, dupa ce "organul" va apasa pe buton sa opreasca filmarea, aparatul continua sa inregistreze inca 60 de secunde.

Asteptam pe piata detectoare de radar care sa functioneze si contra noii tehnologii a Politiei.

Onlinesport


Politia invizibila: radare de nedetectat