Stiri Auto

E o Dacie! E cu Brembo!

Printre mitinguri ale angajatilor si opriri ale productiei de saptamani transformate in luni, Dacia nu mai vinde Loganuri pe capete, dar lucreaza totusi. Pe Internet au aparut imagini se pare scapate de producatorul franco-roman cu un concept care va fi prezentat in martie la Salonul Auto de la Geneva.
Surse de la Dacia au confirmat faptul ca la Geneva va fi prezent conceptul din imagine. Va fi al doilea concept la Dacia de dupa intrarea in grupul Nissan - Renault. Au aparut doar imaginile de mai jos, fara alte detalii.

Dacia a anuntat ca spre finalul lui 2009 va lansa un SUV, insa acest concept nu pare a avea legatura cu acesta, ci mai degraba cu Sandero hatchback.

Imaginile sunt scanate si arata un coupe cu design agresiv, dotat cu lumini LED si stopuri spate in forma de bumerang. Semnul ca totusi imaginatia celor de la Dacia s-a intrecut pe sine (mai sa cada in pat) se observa la frane, acolo unde se vede semnatura Brembo!

Pentru cine nu stie ce este Brembo le spunem numai ca echipeaza (printre altele) modelul Supercharged de la Range Rover, care are un pret de 105.000 de euro (cu tot cu TVA). Auch! Franele Brembo ajuta la o oprire foarte eficienta a monstrului de peste doua tone si 400cp. Auch! Ati mers cu Range Rover Supercharged? Credeti-ne ca are chiar MARE nevoie de asa ceva.

Ce treaba au aceste frane cu Dacia? E greu de facut o legatura logica, mai ales daca ne gandim ca doar pretul franelor e in jur de 5.000 de euro. Ar dubla pretul masinii.

Daca macar 10% imaginile sunt reale, sa ne asteptam ca Dacia sa intre pe alt teren sau in alta liga.

Pe de alta parte, este posibil ca niste entuziasti sa se fi jucat in Photoshop.











Onlinesport Auto


E o Dacie! E cu Brembo!