Stiri Auto

Chrysler baga banii publici in Terminator 4

O parte din cele 4 miliarde de dolari platite din taxele oamenilor de Guvernul SUA pentru a scapa Chrysler de faliment va ajunge in buzunarele Hollywood, in filmul Terminator 4. Fazele cu masini americane care se busesc frontal cu cele europene, facandu-le pe acestea zob si ele mergand mai departe trebuie sa continue.
Chrysler vrea sa isi vada masinile in filmul Terminator 4, iar  pentru acest lucru a semnat un contract de sponsorizare cu producatorii peliculei. Pana acum, producatorul american a fost prezent in toate filmele seriei care l-a facut pe Arnold senator cu acte in regula.

La finalul anului trecut, Chrysler a fost in pragul falimentului, avand datorii mari pe care nu si le putea plati. Ajutorul de 4mld. $ platit de stat din banii stransi din taxe si impozite a tinut compania in viata, cu toate ca o treime din angajati au fost dati afara. Va mai urma un ajutor de 3mld. $, eventual acesta poate fi tinut in banca pentru Terminator 5*, 6* si 7*.

*Daca vor mai exista Chrysler si Hollyowwod

Multe voci critica decizia Chrysler de a sponsoriza Terminator 4. Acestea sustin ca masinile Chrysler    sunt foarte cunoscute si nu au nevoie de imagine intr-un film stiintifico-fantastic. Mult mai eficienta ar fi fost o promovare directa in fata clientilor prin care sa se evidentieze calitatile reale ale masinilor.

Chrysler a ramas la nivelul la care crede ca americanul de rand va aprecia mai mult cum masinile din Terminator 4 se dau de cinci ori peste cap si pleaca mai departe in urmarire prinzand in cele din urma infractorul deosebit de periculos, aflat intr-o parlita de Toyora Avensis.

Si, astfel, consumatorul va scapa din vedere ca masinile Chrysler sunt niste sifoniere pe roti si consuma mai mult decat masina lui Obama, iar Toyota are designuri moderne, vinde de rupe si a ajuns numarul 1 mondial fara sa sponsorizeze peliculele lui Akira Kurosawa.

In afara de filme, Chrysler/Jeep/Dodge nu se lauda cu multe in 2009: doua facelifturi la mijlocul anului pentru jipanele Patroit si Commander, iar la final de an prezentari pentruPatroit, Caliber si Sebring (primele doua cu motoare Mercedes).

Onlinesport Auto: Vadim Cusnarencu



Chrysler baga banii publici in Terminator 4