Motorsport

VIDEO: Premat a scapat cu viata dintr-un teribil accident in DTM

Pilotul francez Alexander Premat a fost, duminica, protagonistul celui mai urat accident vazut in ultimii ani in Campionatul German de Turisme (DTM) si nu numai, echipierul de la Audi zburand cativa zeci de metri prin aer dupa ce a scapat modelul A4 de sub control. Imaginile de mai jos sunt cu adevarat socante.
Premat a scapat nevatamat, iar oficialii celor doi producatori prezenti in competitie, Mercedes si Audi, au rasuflat usurati dupa ce cockpitul masinii pilotului a rezistat puternicului impact.

"Suntem mandri de aceste masini pe care le-am construit in DTM, principala noastra grija la proiectarea acestora fiind indreptate spre siguranta pilotului si asa va ramane si in viitor", a declarat Dr.Wolfgang Ullrich, boss-ul de la Audi.

Norbert Haug, boss-ul de la Mercedes-Benz, a apreciat la randul sau importanta securitatii: "Aceasta a fost mereu in centrul atentiei noastre si va ramane in continuare cel mai important lucru. Accidentul a fost socant, dar Alexander a scapat nevatamat".

Vedeti mai jos imagini cu accidentul petrecut pe circuitul Adria, unul considerat a fi printre cele mai lente din peisajul sporturilor cu motor.



VIDEO: Premat a scapat cu viata dintr-un teribil accident in DTM