Bundesliga

Ballack va semna un contract cu Bayer Leverkusen

Internationalul german Michael Ballack, liber de contract dupa expirarea întelegerii cu gruparea engleza Chelsea Londra, va reveni la Bayer Leverkusen, unde a mai jucat în perioada 1999-2002, când a ajuns în finala Ligii Campionilor (scor 1-2 cu Real Madrid), a anuntat, vineri, agentia de presa SID.

Ballack a primit o oferta ferma de la Bayer, valabila pâna luni, 28 iunie, în valoare de 12 milioane de euro pentru doi ani de contract. Actele vor fi semnate în zilele urmatoare, la întoarcerea sa din vacanta petrecuta în Sardinia (Italia).

Mijlocasul a ales revenirea la Bayer, desi a fost ofertat si de alte grupari importante din 1.Bundesliga, precum Hamburger SV si VfL Wolfsburg. Aceasta din urma i-a oferit lui Ballack un contract valabil doi ani, la finalul caruia putea opta pentru o functie în cadrul conducerii fabricii de automobile Wolkswagen sau în administratia clubului de fotbal. Un rol important în decizia pe care trebuia sa o ia mijlocasul în vârsta de 33 de ani l-a avut sotia sa, Simone, conform publicatiei Kicker.

Obisnuitul capitan al echipei nationale (98 de selectii) nu poate fi prezent la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, din cauza unei accidentari.

Mediafax



Ballack va semna un contract cu Bayer Leverkusen