Echipa Nationala

Lucescu: "Nu am ce sa imi reprosez"

Romania pierde meci dupa meci, insa selectionerul este linistit. Oficialii FRF l-au asigurat ca nu este in pericol sa fie demis, astfel ca Lucescu isi permite sa faca declaratii arogante, in care anunta ca nu are ce sa-si reproseze pentru evolutia deplorabila a nationalei.
"Nu am lucruri pe care sa mi le reprosez! Cand ai facut o greseala, inveti din ea, incerci sa n-o repeti si sa nu te mai gandesti la ce a fost. Invingatorii, oamenii de succes, stiu sa treaca repede peste greseli, peste esecuri, de aceea si sunt niste oameni de succes. Daca vrei cu adevarat ceva, daca esti concentrat suta la suta, de cele mai multe ori reusesti ce ti-a propus", a spus Lucescu pentru Eurosport.

Selectionerul il forteaza in continuare pe Cristi Tanase desi acesta are evolutii modeste. Lucescu explica decizia prin prisma talentului pe care fotbalistul Stelei il are.

"Tanase e talentat. Cu el s-a gresit inca de cand a venit la Steaua, in sensul ca, incepand cu patronul, prin declaratiile pe care acesta le-a dat, s-a pus multa presiune pe el", a mai spus Lucescu.

Onlinesport


Lucescu: "Nu am ce sa imi reprosez"