Formula 1

Rumoare la Spitalul din Grenoble: Un snowboarder moare pe sectia lui Schumacher

Michael Handley (20 de ani), a murit la Spitalul CHU din Grenoble, cel la care este internat si Michael Schumacher.  Tanarul era un snowboarder si a cazut 200 de metri de pe un munte pe care il coborase de mai multe ori.

Handley a incetat din viata pe sectia in care este tratat si Michael Schumacher. Snowboarder-ul a suferit un accident pe pantele din Les Deux Alpes, la o ora si jumatate distanta de condus fata de statiunea Meribel, locul in care a cazut septuplul campion mondial de Formula 1.

Michael lucra de doi ani in cadrul statiunii montane Mont-de-Lan si trecuse de multe ori fara probleme pe ruta care i-a fost acum fatala.

A fost dus la Spitalul din Grenoble dupa accident, pe aceeasi sectie cu Schumacher, insa dupa dupa zile de spitalizare a incetat din viata, cu familia langa pat.

Michael Schumacher se afla internat la CHU de pe 29 decembrie 2013, in coma. Medicii au raportat la mijlocul lunii februarie ca au inceput procesul de iesire din coma indusa, insa Schumi nu a reusit sa se trezeasca, in ciuda opririi totale a anestezicelor.



Rumoare la Spitalul din Grenoble: Un snowboarder moare pe sectia lui Schumacher