Formula 1

O noua zi trista in familia Schumacher

Michael Schumacher a implinit 45 de ani fiind in coma, pe 3 ianuarie 2014. Duminica, sotia sa a facut duminica aceeasi varsta, pe care nu a putut-o sarbatori, ci doar numara o noua zile de coma a lui Schumi, a 64-a.

Corrina Schumacher a implinit duminica 45 de ani la fix noua saptamani de la accidentul de schi al lui Michael, suferit in statiunea franceza Meribel.

De atunci, nu a fost o zi in care sa nu fie la spital. Duminica a fost o noua aniversare trista, cea a sa la 45 de ani, dupa ziua de nastere a lui Schumi de pe 3 ianuarie pe care pentru prima oara de cand sunt impreuna nu au putut-o sarbatori.

Ea conduce aproape zilnic aproape 200 de kilomeetri de la casa din Gland (Elvetia) pana la spitalul dn Grenoble.

Conditia lui Schumi ramane neschimbata. Pe cai neoficiale se stie ca procesul de trezire a fost finalizat, anestezicele au fost complet intrerupte, insa fostul pilot nu s-a trezit. Acest lucru este normal avand in vedere coma lunga indusa in acre muschii sai au regresat foarte mult.

Felipe Massa povestise saptamana trecuta ca l-a vizitat pe Schumacher pentru prima oara dupa accident si a vazut miscari ale gurii, insa acestea pot fi doar reflexe nervoase.

In tot acest timp, medicii francezi raman calmi, stiind ca dupa un asemenea traumatism cranian sever corpul are nevoie de timp pentru a recupera.

[news-105025]



O noua zi trista in familia Schumacher