Formula 1

O noua declaratie a managerului lui Schumi

Unsprezece zile de la ultima declaratie cu privire la starea de sanatate a lui Michael Schumacher (45), managerul lui Sabine Kehm a tinut vineri seara sa ia din nou cuvantul.

Intr-o declaratie de presa facuta vineri seara, Sabine Kehm - managerul lui Michael Schumacher - implora presa sa ii lase in pace pe medicii francezi care au grija de fostul pilot si spune ca orice diagnosticare de la distanta trebuie ignorata.

Kehm afirma in declaratia sa: "Din pacate, trebuie sa ne amintim ca orice informatie cu privire la starea de sanatate a lui Michael, care nu provine de la echipa sa de medici, ar trebui sa fie considerata ca o pura speculatie".

Ea spune ca unii medici straini au facut publice opinii pentru a indica un tratament mai bun, iar altii au fost critici la adresa medicilor de la Spitalul din Grenoble.

"Imi place sa repet, de asemenea, ca familia lui Michael este foarte multumita de activitatea echipei medicale si ca au incredere absoluta in ea", a mai spus Kehm.

In presa internationala au aparut in ultimele zile informatii pe care le-am criticat si noi, speculatii fara nici un suport despre posibila evolutie a sanatatii lui Michael Schumacher.

Schum se afla in coma de pe 29 decembrie, iar situatia sa este critica, dar stabila.



O noua declaratie a managerului lui Schumi