Formula 1

Accidentul lui Michael Schumacher: Se trezeste Schumi?

"Schumacher, o noua etapa", titreaza miercuri siteul L'Equipe. Ziarul francez sustine ca fostul pilot intra intr-o faza de trezire progresiva, insa informatiile nu sunt oficiale.

"Este o faza lenta si incerta de intoarcere la viata", scriu francezii.

"Michael Schumacher a raspuns pozitiv in cadrul procesului de iesire din coma inceput in aceasta saptamana", mai anunta ziarul francez.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm a reactionat imediat miercuri: "Subliniez din nou ca orice declaratie cu privire la starea de sanatate a lui Michael, care nu provine de la echipa medicala care il trateaza, trebuie sa fie considerata ca o speculatie. Repet, noi nu vom comenta speculatii."

[news-104345]

Nemtii de la Bild comenteaza miercuri si afirma ca in cazul in care medicii au inceput intr-adevar sa il trezeasca pe Schumi, ei nu ar face acest lucru public. Medicii nu doresc sa ridice asteptarile. In plus,  aceasta faza a tratamentului este prea sensibila pentru familia Schumacher, si de aceea nu se doreste a fi impartasita cu publicul.

[news-104316]

L'Equipe mai vorbeste cu un doctor francez care spune ca procesul de dupa trezire va consta intr-o minima relationare, pentru a vedea daca Schumacher raspunde la cele mai simple comenzi. El va fi rugat sa inchida si sa deschida ochii, sa deschida gura sau sa inchida palma. Dupa trezire vor urma doua luni de confuzie pentru Schumacher, urmate de o perioada de recuperare care poate fi mai scurta sau mai lunga - pana la ani de zile.



Accidentul lui Michael Schumacher: Se trezeste Schumi?