Betano Sport

Universitatea Craiova caută prima victorie în mandatul lui Reghecampf. Statistica e de partea oltenilor înaintea meciului cu Hermannstadt

Echipele Universitatea Craiova și Hermannstadt se duelează, vineri seara, de la 21:30, în Bănie, într-un meci care contează pentru etapa a 4-a din Liga 1. Un bun prilej pentru juveți de a căuta primul succes din noul mandat al lui Laurențiu Reghecampf pe banca Științei. Misiunea oltenilor nu va fi deloc ușoară, Hermannstadt fiind una dintre echipele în formă din noul campionat. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din meciul Universitatea Craiova - Hermannstadt pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Universitatea CraiovaHermannstadt (vineri, 21:30)

Cinci piețe diferite de pariere am ales la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt din oferta Betano pentru Liga 1 de vineri, 4 august, cu Bet Builder activat, pentru o singură cotă, pe același bilet.

Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.02)
Cornere prima repriză – Peste 3.5 (cota 1.70)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.70)
Șuturi pe poartă – Sub 8.5 (cota 1.87)
Hermannstadt șuturi pe poartă – Sub 3.5 (cota 1.57)

Universitatea Craiova n-a pierdut niciun meci de la începutul sezonului, înregistrând două remize și o victorie.

Echipa din Bănie vine după două meciuri fără victorie (0-0 cu Oțelul și 1-1 cu CFR Cluj), fiind în căutarea primului succes pe teren propriu.

Pentru Laurențiu Reghecampf va fi prima partidă de la revenirea pe banca juveților pe vulcanul de pe Oblemenco.

Hermannstadt a început sezonul cu înfrângere pe teren propriu contra campioanei Farul (0-1), după care au urmat două victorii consecutive, 3-1 în deplasare cu Poli Iași și 2-1 acasă cu UTA, meci în care sibienii au revenit de la 0-1.

Ambele echipe au marcat în ultimele două meciuri disputate de Hermannstadt.

Meciuri directe

Sezonul precedent Universitatea Craiova și Hermannstadt s-au duelat de trei ori, de fiecare dată fiind o câștigătoare și de fiecare dată partidele fiind de NG, doar o echipă marcând.

În campionat fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu. A fost 1-0 pentru Hermannstadt și apoi 2-0 pentru Universitatea Craiova.

Oltenii s-au impus la Sibiu (2-0) într-un meci din Cupa României Betano, faza grupelor.

Universitatea Craiova a câștigat ultimele trei meciuri de acasă cu Hermannstadt fără gol primit!

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Universitatea Craiova - Hermannstadt poți ajunge la o cotă cumulată de 11.25, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 562,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Universitatea Craiova - Hermannstadt

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Universitatea Craiova - Hermannstadt, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la UTA – Poli Iași (vineri, ora 18:30)

La fel ca la meciul dintre Universitatea Craiova și Hermannstadt, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida UTA – Poli Iași care deschide etapa a 4-a în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Universitatea Craiova caută prima victorie în mandatul lui Reghecampf. Statistica e de partea oltenilor înaintea meciului cu Hermannstadt