Betano Sport

Universitatea Cluj și Sepsi se înfruntă în reeditarea finalei din Cupa României Betano

Ultima partidă a etapei a 12-a din Liga 1 aduce față în față formațiile Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, luni, 9 octombrie, de la ora 21:00. Este o reeditare a finalei sezonului trecut din Cupa României Betano, un meci al revanșei pentru ”U” și totodată o partidă a redresării în campionat pentru Sepsi, echipă aflată în cădere liberă. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de luni, 9 octombrie, am ales meciul Universitatea Cluj – Sepsi programat în etapa a 12-a din Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe nu mai puțin de opt piețe diferite de pariere. Acum, pe Betano, toate pariurile preferate sunt în același loc, cu Bet Builder!

Universitatea Cluj – Sepsi (luni, 21:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.88)
Șansă dublă – 1X (cota 1.42)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.55)
Cornere prima repriză – Sub 3.5 (cota 2.25)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.75)
Sepsi șuturi pe poartă – Sub 4.5 (cota 1.65)

Universitatea Cluj și Sepsi sunt vecine de clasament, fiecare cu câte 12 puncte acumulate până acum. Înaintea duelului direct cele două formații traversează momente de formă diferite. Universitatea Cluj n-a pierdut niciun meci din ultimele patru disputate în toate competițiile, în timp ce Sepsi a pierdut ultimele patru partide de campionat.

Sepsi a primit cel puțin două goluri în ultimele patru etape din Liga 1, în timp ce Universitatea Cluj a marcat două goluri în ultimele două partide disputate.

Ultima oară când s-au întâlnit, Universitatea Cluj și Sepsi au evoluat cu trofeul pe masă în finala Cupei României Betano. Un meci încheiat 0-0 după 90 de minute și care a fost decis de covăsneni la loviturile de departajare. Anterior, Sepsi câștigase cele două meciuri din sezonul regular, 1-0 în deplasare și 2-1 pe teren propriu.

Cota 23

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Universitatea Cluj – Sepsi din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 23.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.150,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Cote mărite la Universitatea Cluj - Sepsi

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Universitatea Cluj – Sepsi, restanță din etapa a 5-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.



Universitatea Cluj și Sepsi se înfruntă în reeditarea finalei din Cupa României Betano