Betano Sport

Ultima etapă din Liga 1 îți aduce Mega Cote pe Betano, cu dublarea sau triplarea mizei

Sezonul regular din Liga 1 a ajuns la ultima etapă, o rundă după care campionatul va intra în faza finală, de playoff și playout. Betano marchează cum se cuvine Etapa 30 din Liga 1, venind în sprijinul jucătorilor săi cu Mega Cote la meciurile de sâmbătă și nu numai.

Ce înseamnă Mega Cote? Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pentru weekend, dar și ziuna de luni, am ales trei meciuri din Liga 1, toate oferite cu Mega Cote de Betano, Farul – Rapid (sâmbătă, 20:30), FCSBSepsi (duminică, 21:00) și CFR Cluj – Universitatea Cluj (luni, 20:30).

Farul – Rapid (sâmbătă, 20:30)
Liderul Farul Constanța primește la Ovidiu vizita celor de la Rapid București, într-un meci pe care Adrian Mutu îl consideră deja parte din playoff pentru giuleșteni.

  • Rezultat final – victorie Farul (cota 2.18)
    Farul este gazda și este favorită. Îți vei dubla banii, dacă pariezi pe „marinari” și vei câștiga. În Cupa României Betano formația lui Gheorghe Hagi s-a impus pe terenul echipei lui Adrian Mutu, cu 2-0.
  • Rezultat final – Egalitate (cota 3.20)
    Se întâlnesc formațiile cu cel mai bun atac (Farul – 52 goluri) și cea mai bună apărare (Rapid – 24 goluri). Farul și Rapid au fiecare câte o remiză în ultimele cinci meciuri din campionat. În actualul sezon al Ligii 1, Farul și Rapid s-au mai întâlnit de două ori. În tur a fost 1-1 pe Giulești. X-ul îți va tripla miza.
  • Rezulat final – victorie Rapid (cota 3.60)
    Farul e neînvinsă în ultimele două meciuri pe teren propriu contra giuleștenilor: 2-0 și 3-1! O singură victorie a obținut Rapid în ultimele șase deplasări în Liga 1. O surpriză a Rapidului va tripla miza plasată pe pariul „2”. Rapid n-a mai câștigat în fața dobrogenilor de la un 2-1 înregistrat pe 15 noiembrie 2020.

FCSB – Sepsi (duminică, 21:00)
Roș-albaștrii au pierdut la Arad (3-1) și primesc vizita unei formații care are nevoie de cele trei puncte în lupta pentru clasarea în playoff.

  • Rezultat final – Victorie FCSB (cota 2.00)
    FCSB a marcat cel puțin un gol în ultimele șase etape, iar în meciurile disputate pe teren propriu în acest an echipa bucureșteană a înregistrat o înfrângere (3-2 cu Farul), un egal (1-1 cu Universitatea Craiova) și o victorie (4-1 cu Petrolul). FCSB s-a impus în tur, cu 1-0.
  • Rezultat final – Egal (cota 3.50)
    Cinci din ultimele șapte meciuri directe între FCSB și Sepsi s-au încheiat cu remiză.
  • Rezultat final – Sepsi (cota 3.75)
    Sepsi a câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate în campionat, 2-1 pe teren propriu cu Hermannstadt. În rest, covăsnenii au trei remize și o înfrângere (2-0 în deplasare cu Farul).

CFR Cluj – Universitatea Cluj (luni, 20:30)
Arena din Gruia găzduiește luni seara, de la 20:30, un derby pasionant între cele două rivale din Cluj-Napoca. Este deja a treia confruntare din actualul sezon, în afara meciului tur câștigat de CFR pe Cluj Arena (2-1) existând și o dispută în grupele Cupei României Betano. Cele două echipe au remizat (1-1) de asemenea pe terenul ”Șepcilor Roșii”.

  • Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.65)
    CFR Cluj se află pe locul doi în urmărirea liderului Farul, cu două victorii obținute la rând pe teren propriu în meciuri de GG.
  • Rezultat final – Egal (cota 3.80)
  • CFR Cluj este echipa cu cele mai puține remize din Liga 1, trei la număr, alături de Petrolul. Cei de la Universitatea Cluj au adunat zece meciuri încheiate la egalitate. CFR vine după un 2-2 în deplasare cu Sepsi.
  • Rezultat final – Universitatea Cluj (cota 5.40)
    Universitatea Cluj a renăscut sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău ajungând pe locul opt în clasament. Un singur meci au pierdut cei de la ”U” în 2023, iar înaintea meciului din Gruia sunt trei victorii consecutive pentru alb-negri fără gol primit.

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Avans de 2 goluri”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!



Ultima etapă din Liga 1 îți aduce Mega Cote pe Betano, cu dublarea sau triplarea mizei