Betano Sport

Super Bowl LVIII se trăiește la cote înalte pe Betano cu oferta specială dedicată fotbalului american

Finala Campionatului Nord-American de Fotbal (NFL) se va disputa în acest an la 11 februarie pe Allegiant Stadium din Paradise, statul Nevada, între San Francisco 49ers și Kansas City Chiefs. 

 

Pe Pe Betano, cu oferta de plată anticipată ”17 puncte avans”, poți câștiga pe meciurile de fotbal american din NFL, inclusiv Super Bowl, fără să mai ai parte de emoțiile unui final tensionat și pe muchie de cuțit.

Cum funcționează oferta ”17 puncte avans”

Echipa de fotbal american pe care ai pariat are 17 puncte avans? Ai câștigat pariul! Dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga are 17 puncte avans în orice moment al meciului, pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să câștige meciul, cum s-a întâmplat la duelul dintre San Francisco 49ers și Detroit Lions din finala Conferinței Naționale (NFC).

San Francisco 49ers a reușit a treia cea mai importantă revenire din finalele de Conferință în istoria NFL pentru calificarea în Super Bowl. Pentru 49ers va fi al optulea Super Bowl din istorie, echipa californiană cucerind de cinci ori Trofeul Vince Lombardi acordat campioanei NFL începând cu anul 1967. Ultima oară cei de la 49ers au câștigat Super Bowl în 1994. De atunci echipa din San Francisco a mai avut două apariții în Super Bowl, ambele pierdute, în 2012 și 2019, ultima oară chiar în fața celor de la Kansas City Chiefs (30-21).

Kansas City Chiefs este deținătoarea trofeului, după ce în urmă cu un an învingea pe Philadelphia Eagles, cu 38-35, la capătul unui meci dintre cele mai entuziasmante în istoria recentă a Super Bowl. Pentru Chiefs este a șasea apariție în Super Bowl, după cele din 1966, 1969, 2019, 2020 și 2022. Trei trofee Vince Lombardi se află în vitrina echipei care-l are pe margine pe reputatul Andy Reid (65 ani).

Pe Betano, San Francisco 49ers pornește ca favorită la câștigarea meciului de duminică noapte, cu o cotă de 1.83. De cealaltă parte, Kansas City Chiefs are cota 2.02 pentru apărarea titlului, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 2005, când New England Patriots își păstra trofeul cucerit în anul anterior după o finală strânsă cu Philadelphia Eagles.

De altfel, doar de șapte ori în istoria Super Bowl s-a întâmplat ca o echipă să câștige două titluri la rând, printre acestea numărându-se și San Francisco 49ers (1989 și 1990).

Kansas City Chiefs a câștigat ultimele trei dispute directe cu San Francisco 49ers. Ultima oară cele două echipe s-au duelat în octombrie 2022, când Chiefs au triumfat pe terenul lui 49ers, scor 44-23.

Cote mărite

Pe Betano, la Super Bowl LVIII iubitorii fotbalului american se bucură și de cote mărite. Spre exemplu, pentru cine pariază că Patrick Mahomes de la Kansas City Chiefs reușește peste trei pase de touchdown beneficiază de o cotă mărită de 4.05 în loc de 3.75.

O altă cotă mărită este pentru cine mizează că San Francisco 49ers câștigă meciul și vor fi mai mult de 47.5 puncte marcate la finalul timpului regulamentar.

Speciale jucători

Travis Kelce este unul dintre principalii oameni de recepție de la Kansas City Chiefs. În oferta Betano ”Speciale jucători” acesta are o cotă de 1.91 pentru un touchdown marcat în orice moment al finalei cu San Francisco 49ers. Kelce a marcat cinci touchdown-uri în sezonul regular și alte trei în playoff.

În opt din cele 19 meciuri disputate sezonul acesta Patrick Mahomes a reușit mai mult de 250 yarzi din pasele oferite coechipierilor săi. Pe Betano, fundașul celor de la Chiefs are cota 1.65 că va reuși peste 250 de yarzi pasați în Super Bowl.

Publicitate record

Pentru al doilea an consecutiv pentru 30 de secunde de publicitate s-a plătit suma record de 7 milioane de dolari, televiziunea producătoare a evenimentului anunțând că este sold-out.

Așa cum se poate vedea din graficul atașat acestui material valoarea spotului de publicitate la Super Bowl a evoluat constant de la 2.2 milioane de dolari în 2004, la 4 milioane de dolari în 2014, pentru ca acum să ajungă la 7 milioane de dolari.

Cel mai probabil, ținând cont de tendința ultimilor ani, în viitorul apropiat va fi atins și chiar depășit pragul de 10 milioane de dolari, fără doar și poate.

Urmărești și pariezi

Pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile preferate din NFL (inclusiv Super Bowl), iar în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.

Cu oferta specială ”17 puncte avans” pentru fotbal american poți plasa un pariu (simplu, multiplu sau sistem) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător (Caștigă gazdele sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avantaj de 17 puncte în orice moment al meciului, câștigi automat fără a fi nevoie să mai aștepți să se încheie meciul!

Oferta ”17 puncte avans” se aplică inclusiv la Super Bowl.



Super Bowl LVIII se trăiește la cote înalte pe Betano cu oferta specială dedicată fotbalului american