Betano Sport

Spectacol în iarbă cu o cotă de peste 25 pe Betano

Odată căzută cortina peste Roland Garros se schimbă peisajul în tenisul mondial profesionist, nu însă și obiceiul Betano de a veni în continuare la fileu cu îndrăgita promoție ”Decisiv din Primul Set”. Prima zi a săptămânii aduce meciuri dintre cele mai atractive la turneul olandez de la Hertogenbosch, primul pe iarbă din acest sezon competițional, iar membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestui turneu înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv în competiția masculină de la Hertoghenbosch, și trimite un lung de linie cu oferta ”Decisiv din Primul Set” prin care biletul devine verde încă de la finalul primului set. Condiția este ca jucătorul de tenis pe care ai pariat să fi câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? În acest caz tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.

Pentru prima zi a turneului de la Hertogenbosch am ales șase partide cu nume dintre cele mai interesante prezente pe teren, cum ar fi Nick Kyrgios, Matteo Berrettini sau Milos Raonic. Trei jucători obișnuiți cu fazele superioare ale turneelor majore, dar care vin după accidentări și perioade îndelungate de absență din circuit.

Hertogenbosch dă startul sezonului pe iarbă

Milos Raonic – Miomir Kecmanovic
Câștigător – Miomir Kecmanovic (cota 1.55)

Fost număr 3 mondial, Raonic revine pe teren după aproape doi ani de absență. Canadianul în vârstă de 32 de ani, finalist la Wimbledon în 2016, pornește cu șansa a doua în fața unui jucător clasat pe locul 37 mondial și care a disputat 29 de meciuri în acest an (14-15).

Emil Ruusuvuori – Brandon Nakashima
Câștigător – Emil Ruusuvuori (cota 1.98)

Scorul întâlnirilor directe este egal (1-1), ambele dispute de până acum având loc pe hard. Ambii jucători au pierdut prematur la Roland Garros, așa că au avut suficient timp pentru a pregăti debutul pe iarbă. Finlandezul Ruusuvuori are mai multe meciuri disputate în acest an (18-16), față de americanul Nakashima (6-9).

Ugo Humbert – Jason Kubler
Câștigător – Jason Kubler (cota 2.62)

Prin prisma clasamentului, Humbert (40 ATP) pornește cu prima șansă în fața australianului Jason Murray Kubler (69 ATP) la prima lor întîlnire din circuit. Kubler are avantajul de a fi disputat deja trei meciuri pe iarbă, la challengerul de la Surbiton, unde a pierdut în sferturi la Andy Murray, după ce a avut un set în fața britanicului.

Marcos Giron – Jiri Lehecka
Câștigător – Marcos Giron (cota 1.60)

De două ori s-au mai întâlnit americanul Giron și cehul Lehecka până acum, victoriile fiind împărțite. Lehecka are avantajul de a se fi impus pe hard, o suprafață rapidă, în timp ce succesul lui Giron a venit pe zgură chiar în acest an la Roland Garros, după un meci încheiat în minimum de seturi. Lehecka (41 ATP) are un sezon mai bun, cu 21-15 palmares, în timp ce Giron (75 ATP) se află într-un echilibru subțire (15-14), cehul evoluând între timp la Challengerul de la Protejov.

Nick Kyrgios – Yibing Wu
Câștigător – Nick Kyrgios (cota 1.25)

Pentru austrlianul Nick Kyrgios (26 ATP) este primul meci al sezonului, un nou restart după accidentările care l-au privat de participarea la primele două turnee majore din 2023. Yibing Wu (23 ani) a devenit la începutul lunii februarie primul chinez din istorie care a cucerit un turneu ATP, acesta impunându-se la Dallas, Texas. De atunci, Wu a mai legat o singură dată două victorii într-un turneu, iar recent a fost eliminat în runda inaugurală la Roland Garros.

Lorenzo Sonego – Matteo Berrettini
Câștigător – Matteo Berrettini (cota 1.65)

Prima șansă îi aparține lui Berretini prin prisma experienței, clasamentului din prezent și a rezultatelor directe cu Sonego (3-0 la general). Una dintre victoriile obținute de Sonego a fost pe iarbă, în 2022, la Stuttgart, după un meci de trei seturi. Sonego are mai multe meciuri în picioare în acest an, inclusiv prezența în optimi la Roland Garros, dar experiența lui Berrettini ar trebui să-l ajute pe acesta să treacă de primul tur la Hertogenbosch.

Pe cele șase meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată de 27.08, iar cu o miză de 10 lei potențialul câștig ar fi de 270.81 de lei.

Selecțiile de mai sus au un caracter pur informativ, iar fiecare jucător are libertatea de a-și construi biletul în Betano după propria inspirație și pricepere. De asemenea, cotele pot suferi modificări până la ora meciurilor.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătorul de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciurilor de mai sus se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.



Spectacol în iarbă cu o cotă de peste 25 pe Betano