Betano Sport

Spania – Italia, duel stelar pentru un loc în finala Ligii Națiunilor. Cu Bet Builder, în Betano, poți ajunge la o cotă de 32!

Fostele campioane mondiale Spania și Italia se înfruntă, joi seara, de la 21:45, în a doua semifinală din Liga Națiunilor. Meciul programat să se dispute la Enschede reprezintă o reeditare a semifinalei Ligii Națiunilor din 2021, un bun prilej pentru italieni de a căuta revanșa. De văzut care va fi reacția spaniolilor, după ce au ieșit cu orgoliul șifonat de la Cupa Mondială, iar campania de calificare la EURO 2024 n-a debutat prea bine pentru noul selecționer al selecționatei La Rioja. Cu Bet Builder oferit de Betano pot fi plasate până la șapte pariuri pe meciul Spania – Italia, pentru o singură cotă, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Spania – Italia în semifinalele Ligii Națiunilor (joi, 21:45)

Metoda calificării – Spania în timpul regulamentar (cota 2.30)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)
Italia șuturi pe poartă – Sub 3.5 (cota 1.65)
Spania total ofsaiduri – Peste 1.5 (cota 2.15)

Un duel clasic pentru fotbalul european între două reprezentative ajunse la înfățișarea cu numărul 36 din istorie.

Spania a câștigat 13 meciuri, Italia s-a impus de zece ori, iar alte 12 partide s-au încheiat la egalitate.

A mai existat un duel între cele două formații în Liga Națiunilor, Spania impunându-se cu 2-1 în semifinala din 2021.

Cu acel rezultat Spania a pus capăt unei serii de 37 de meciuri fără înfrângere pentru Italia.

Ulterior, Spania avea să piardă finala disputată contra Franței.

Ultimele zece meciuri directe

Italia – Spania 1-2 (6 octombrie 2021, Liga Națiunilor)
Italia – Spania 1-1 (6 iulie 2021, Campionatul European)
Spania – Italia 3-0 (2 septembrie 2017, Calificări Cupa Mondială)
Italia – Spania 1-1 (6 octombrie 2016, Calificări Cupa Mondială)
Italia – Spania 2-0 (27 iunie 2016, Campionatul European)
Italia – Spania 1-1 (24 martie 2016, Amical)
Spania – Italia 1-0 (5 martie 2014, Amical)
Spania – Italia 0-0 (27 iunie 2013, Cupa Confederațiilor)
Spania – Italia 4-0 (1 iulie 2012, Campionatul European)
Spania – Italia 1-1 (10 iunie 2012, Campionatul European)

Cel mai frecvent scor înregistrat în aceste ultime zece confruntări vedem că a fost 1-1. De patru ori a fost consemnat.

Ambele echipe au marcat în ultimele trei din ultimele patru meciuri directe.

În patru din cele șase meciuri disputate de Spania și Italia în faza grupelor din Liga Națiunilor media golurilor marcate a fost de sub 2.5

Câte o înfrângere pentru fiecare formație în meciurile oficiale disputate în acest an. Spania a fost învinsă de Scoția în deplasare (2-0), în timp ce Italia a debutat cu înfrângere pe teren propriu în campania de calificare la EURO 2024, pierzând cu Anglia la Napoli (2-1).

Italia este deținătoarea titlului european, dar vine după a doua calificare ratată consecutiv la Cupa Mondială.

Spania a dezamăgit la turneul final din Qatar, unde a obținut o singură victorie (7-0 cu Costa Rica), pierzând apoi cu Japonia în grupe (2-1) și în optimi la loviturile de departajare contra Marocului, revelația competiției.

Meciul de la Enschede va fi arbitrat la centru de slovenul Slavko Vincic, un arbitru care a oficiat în două partide la Cupa Mondială din Qatar, unde a acordat un total de opt cartonașe galbene.

În cele cinci meciuri arbitrate în Liga Campionilor sezon recent încheiat Vincic a dus de 23 de ori mâna la buzunar pentru a arăta culoarea galbenă a cartonașului.

Cota 32

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Spania - Italia poți ajunge la o cotă cumulată de 32, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.600 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega

Pentru meciurile din faza finală a Ligii Națiunilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.



Spania – Italia, duel stelar pentru un loc în finala Ligii Națiunilor. Cu Bet Builder, în Betano, poți ajunge la o cotă de 32!