Betano Sport

Sepsi începe cursa de apărare a trofeului în Cupa României Betano. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt într-un singur loc!

Ziua de miercuri, 27 septembrie, aduce în prima plan mai multe echipe cu pretenții la câștigarea trofeului în Cupa României Betano. Sepsi, câștigătoarea ultimelor două ediții, are o deplasare dificilă la Sibiu, contra echipei locale Hermannstadt, iar Universitatea Craiova și FCSB vor evolua pe terenul unor formații din eșaloanele inferioare, pornind ca mari favorite pentru obținerea celor trei puncte. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta de miercuri, 26 septembrie, am ales patru meciuri programate în faza grupelor din Cupa României Betano și am ales câte două piețe diferite de pariere la fiecare partidă în parte, cu Bet Builder activat, pentru o cotă cumulată de peste 50.00, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

Gloria Buzău – UTA Arad (miercuri, 16:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.82)
Șansă dublă – 1X (cota 1.57)

Cele două echipe se reîntâlnesc după barajul de menținere/promovare în Liga 1 disputat sezonul precedent. După un 0-0 la Buzău, arădenii au tranșat categoric duelul cu 5-1 pe teren propriu și au rămas în prima ligă.

Gloria Buzău are trei victorii în tot atâtea partide disputate pe teren propriu sezonul acesta, în Liga 2.

O singură victorie a obținut UTA în deplasare în actualul sezon și aceea a venit în playoff-ul din Cupa României, 1-0 cu CSC Dumbrăvița.

CS Tunari – Universitatea Craiova (miercuri, 16:15)
Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.47)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)

Universitatea Craiova a câștigat Cupa României de două ori în ultimii șase ani și în meciul cu CS Tunari, în mod normal, s-ar pune doar problema diferenței de pe tabelă.

Echipa ilfoveană a trecut două tururi preliminare în Cupa României, 4-0 cu Progresul Spartac acasă și 5-0 în deplasare cu Viitorul Ianca. În Liga 2, CS Tunari ocupă penultimul loc după disputarea a șapte etape.

Sezonul precedent Universitatea Craiova a ratat ieșirea din grupe în Cupa României, după un egal cu Ocna Mureș (Liga 3) și o înfrângere în Trivale cu FC Argeș.

HermannstadtSepsi (miercuri, 18:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.02)
Șansă dublă – 1X (cota 1.53)

Câștigătoare a Cupei României în ultimii doi ani, Sepsi începe cursa de apărarea a trofeului chiar pe terenul unde a triumfat în 2023.

Hermannstadt, finalistă a Cupei României în 2018, s-a dovedit sezonul acesta o nucă tare pe teren propriu, reușind două victorii și două remize. Ultima dată sibienii au scos remiza în duelul cu FCSB.

Sepsi tocmai a luat cinci goluri acasă de la FCSB în campionat și are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, în toate competițiile.

Ultimele trei meciuri între cele două echipe cu Hermannstadt gazdă au fost câștigate de Sepsi cu același scor, 2-1!

În actualul sezon cele două echipe s-au duelat în campionat pe terenul covăsnenilor, meciul terminându-se la egalitate, 1-1.

FC Bihor – FCSB (miercuri, 21:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)

FCSB vine după un meci de campionat în care a marcat cinci goluri în deplasare contra echipei cu cea mai bună defensivă până în acel moment, Sepsi. Echipa FCSB a câștigat ultima oară Cupa României în 2020, iar sezonul precedent a ratat ieșirea din grupe.

FC Bihor Oradea evoluează în Liga 3, iar în faza playoff a eliminat pe FC Argeș, cu 1-0. Șapte victorii și un egal a obținut Bihorul în ultimele opt meciuri, în toate competițiile.

Ultima oară când a ajuns la Oradea, în mai 2004, FCSB s-a impus categoric, cu 3-0, într-un meci de Liga 1.

Cota 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate miercuri, 27 septembrie în Cupa României Betano, poți ajunge la o cotă cumulată de 50.95, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.547,66 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la FC Bihor - FCSB

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FC Bihor - FCSB din Cupa României Betano, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Sepsi începe cursa de apărare a trofeului în Cupa României Betano. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt într-un singur loc!