Betano Sport

Sepsi – CFR Cluj joacă tare în epilogul etapei a 29-a, iar Betano te răsplătește cu o cotă de peste 7.00 cu Bet Builder

Penultima rundă a sezonului regular din Liga 1 se încheie, luni seara, cu un duel care se anunță extrem de tăios între Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj (ora 20:30). Două echipe din partea superioară a clasamentului mizează pe atingerea obiectivelor, iar noi mizăm pe obiectivele iubitorilor de sport și ai pariuri sportive care își pot mări cotele lui Bet Builder, oferit de Betano.

Ce este Bet Builder? Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.

La meciul Sepsi - CFR Cluj poți ajunge, spre exemplu, la o cotă de peste 7.00 plasând trei de pariuri din acest meci, pe același bilet. Cu Betano ai toată libertatea din lume să-ți construiești biletul așa cum dorești.

Miza meciului de la Sf. Gheorghe e mare pentru ambele echipe. Sepsi ocupă locul șase, dar simte presiunea puternică a celor de la FCU 1948, echipă care s-a apropiat la un singur punct după victoria cu FC Botoșani.

CFR Cluj are șansa revenirii pe primul loc în clasament cu un succes obținut pe terenul lui Sepsi, după ce liderul Farul a pierdut în această etapă pe Cluj Arena contra celor de la ”U”.

Așadar, meciul dintre Sepsi și CFR este unul în care egalul nu ajută niciuna dintre formațiile implicate, dar hai să vedem cum ar arăta în Bet Builder duelul care trage cortina peste etapa a 29-a:

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)
În patru din ultimele cinci meciuri disputate de Sepsi ambele echipe au marcat. Excepție a făcut meciul din etapa precedentă, când echipa pregătită de Cristiano Bergodi a pierdut 2-0 în deplasare cu Farul. Apărarea celor de la CFR s-a clătinat în ultimele trei meciuri din Liga 1, încasând gol de fiecare dată.

Șansă dublă – X2 (cota 1.53)
Sepsi n-a câștigat niciodată pe teren propriu contra CFR-ului în zece meciuri și are doar două remize. CFR vine la Sf. Gheorghe după trei victorii consecutive în campionat. În plus, echipa lui Dan Petrescu a câștigat în ultimele trei deplasări cu Sepsi fără gol primit. Un singur succes a obținut Sepsi în ultimele cinci meciuri din Liga 1.

Marcator – Ermal Krasniqi marchează oricând (cota 4.30)
Mijlocașul ofensiv Ermal Krasniqi este unul dintre jucătorii pe val din Liga 1 la ora actuală, cu evoluții tot mai solide și două goluri marcate în ultimele trei etape.

Cota obținută de 7.30 poate suferi modificări până la ora jocului.

Toate cele trei pariuri de mai sus, din același meci, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.



Sepsi – CFR Cluj joacă tare în epilogul etapei a 29-a, iar Betano te răsplătește cu o cotă de peste 7.00 cu Bet Builder