Betano Sport

Semifinalele Cupei Ligii Angliei sunt pe același bilet, cu Bet Builder, pe Betano!

Prima semifinală din Cupa Ligii Angliei se dispută, marți, 9 ianuarie, între Middlesbrough și Chelsea, cu începere de la ora 22:00. O zi mai târziu, de la aceeași oră, va avea loc a doua semifinală în care se vor duela Liverpool și Fulham. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți și miercuri am ales cele două meciuri programate în Cupa Ligii Angliei și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Middlesbrough – Chelsea (9 ianuarie, 22:00)

Rezultat final – Chelsea (cota 1.57)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)
Goluri prima repriză – Sub 1.5 (cota 1.57)

În ultimele patru din ultimele cinci meciuri disputate de Chelsea ambele echipe au marcat. Middlesbrough, echipă aflată pe locul 12 în Championship (al doilea eșalon din Anglia), a pierdut patru din precedentele cinci meciuri disputate pe teren propriu. Middlesbrough a disputat cinci meciuri sezonul acesta în Cupa Ligii Angliei și în trei din aceste partide s-au marcat peste 3.5 goluri. Pentru Middlesbrough este al doilea meci în patru zile contra unei formații din Premier League, după ce la finalul săptămânii recent încheiate a produs surpriza învingând pe Aston Villa în Cupa Angliei, cu 1-0.

Liverpool – Fulham (10 ianuarie, 22:00)

Rezultat final – Liverpool (cota 1.36)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)
Fulham Șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.50)
Total ofsaiduri – Sub 4.5 (cota 2.20)

Anfield Road găzduiește un duel între două echipe de Premier League. Liverpool, liderul campionatului englez, primește vizita lui Fulham, formație de pe locul al 13-lea, care a câștigat ultimele două meciuri disputate. Liverpool este neînvinsă în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile, interval în care ”cormoranii” au înregistrat patru victorii și două remize. Ambele echipe vin după victorii fără gol primit în Cupa Angliei. Liverpool s-a impus în trei din ultimele patru meciuri contra lui Fulham, iar ultima confruntare a oferit o partidă de șapte goluri pe Anfield încheiată cu victoria gazdelor, după ce londonezii aveau 3-2 pe tabelă cu zece minute înaintea finalului.

Cota 67.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului Middlesbrough – Chelsea și Liverpool – Fulham din semifinalele Cupei Ligii Angliei poți ajunge la o cotă cumulată de 67.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 670,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Liverpool - Fulham de miercuri (10 ianuarie), valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 30′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Liverpool), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Fulham). Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Liverpool au fost mai mari până acum în meci și, din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Fulham nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Semifinalele Cupei Ligii Angliei sunt pe același bilet, cu Bet Builder, pe Betano!