Betano Sport

Real Madrid – Barcelona: Miza pe goluri (infografic)

Sursă foto: betano

Real Madrid – Barcelona, marele derby din Spania, bate la ușă. Gazdele au un avantaj de trei puncte în clasament, dar catalanii sunt pe locul al doilea și la trei puncte distanță, sperând să răstoarne soarta titlului.

Partida de duminică se poate viziona cu streaming live pe Betano TV, gratuit, de către membrii site-ului. Imaginile vor fi disponibile accesând link-ul de mai jos, de la ora de start a partidei.

Barcelona-FC-933472/?clkco=8d2c9b2f-4894-4f04-b57d-7d195ffc6c3c" target="_blank">Pariuri live pe meciul de fotbal Real Madrid – FC Barcelona din Primera Division (duminică 23 aprilie, ora 21:45)

Eliminată din Liga Campionilor, Barcelona se poate concentra acum pe campionat și pe detronarea marei rivale din capitală, cea care a avansat în semifinalele Champions League.

Ultimele 16 El Clasico au avut o medie de 3,6 goluri și nici unul dintre acestea nu s-a încheiat 0-0. Messi este golgheterul marelui derby, cu 21 de reușite. Ronaldo are 8 goluri.

Va fi al 233-lea El Clasico din meciurile oficiale.

Real Madrid, superioară în partidele cu miză

Așa cum se observă din info-graficul de mai sus realizat de casa de pariuri online Betano.com, echipa lui Messi îi este inferioară celei a lui Ronaldo, în meciurile directe. Catalanii au adunat 68 de victorii în La Liga, pe când real are 72. Privind toate partidele oficiale disputate, 232 în total, „albii” au acumulat 93 de victorii, cu trei mai multe decât gruparea blaugrana.

FC Barcelona conduce doar dacă se contabilizează și întâlnirile amicale: 109 de victorii, contra celor 97 ale „galacticilor”.

Un meci cu goluri de ambele părți?

Toată lumea se așteaptă ca Real – Barcelona să fie un meci cu goluri. Spectacolul în Spania trebuie să fie total.  Catalanii au marcat în ultimele 22 de partide din El Clasico, din 2011 până în prezent!

Dacă vor înscrie pe Santiago Bernabeu, acolo unde și gazdele ar trebui să iasă la rampă, cota de 1,36 de pe Betano.com pentu ca ambele echipe să marcheze este una interesantă. Real Madrid – Barcelona: Miza pe goluri (infografic)