Betano Sport

Preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026 sunt pe Betano. Cu Bet Builder toate pariurile preferate se regăsesc într-un singur loc!

La mijlocul acestei săptămâni, pe 12 și 13 octombrie, sunt programate meciurile etapei a treia în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026. Marile favorite Brazilia și Argentina au un start perfect de campanie, cu victorii în primele două etape, dar provocările în pasionantul fotbal din America de Sud sunt mari la fiecare joc și surprizele așteaptă la fiecare fază în parte. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano pentru calificările sud-americane la Cupa Mondială din 2026 am ales patru meciuri și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe câte două piețe diferite de pariere. Acum, pe Betano, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Columbia – Uruguay (joi, 12 octombrie, ora 23:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)

Columbia a obținut patru puncte în primele două etape. În primul joc din preliminarii a trecut pe teren propriu de Venezuela (1-0), apoi a remizat fără goluri în deplasare cu Chile. De cealaltă parte, Uruguay a învins Chile (3-1), dar în etapa următoare a pierdut în Ecuador, cu 2-1, după ce deschisese scorul. Ultimele două meciuri directe s-au încheiat fără goluri, iar Columbia așteaptă prima victorie în fața Uruguayului din 2014.

Argentina – Paraguay (vineri, 13 octombrie, ora 02:00)
Rezultat final – Argentina (cota 1.28)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.50)

Campioana mondială Argentina a câștigat primele două meciuri fără să primească gol, 1-0 cu Ecuador și 3-0 în Bolivia. Un singur punct a obținut Paraguay după un 0-0 acasă cu Peru, după care a pierdut în deplasare cu Venezuala, scor 1-0. Patru din ultimele șase meciuri directe s-au încheiat la egalitate, media de goluri marcate fiind de sub 2.5 pe meci.

Chile – Peru (vineri, 13 octombrie, ora 03:00)
Rezultat final – Chile (cota 1.72)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.53)

Câte un punct au obținut Chile și Peru în primele două etape, victoria fiind esențială în perspectiva unui parcurs cât mai aproape de obținerea calificării la Cupa Mondială. În precedenta campanie de calificare la Cupa Mondială fiecare echipă s-a impus pe teren propriu cu același scor, 2-0.

Brazilia – Venezuela (vineri, 13 octombrie, ora 03:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.57)
Pauză/Final – 1/1 (cota 1.42)

Cu cel mai bun atac din actuala campanie de calificare (6 goluri marcate), Brazilia e mare favorită în duelul cu Venezuela, o echipă pe care a învins-o în ambele dispute din precedentele preliminarii. A fost 1-0 pe teren propriu și 3-1 în deplasare.

Cota peste 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026 poți ajunge la o cotă cumulată de 34.93, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.746,82 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație. Ultima oară când Venezuela a scăpat fără înfrângere pe terenul Braziliei a fost în 2009!

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.



Preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026 sunt pe Betano. Cu Bet Builder toate pariurile preferate se regăsesc într-un singur loc!