Betano Sport

Patru pentru trofeu. La Wimbledon va fi o campioană în premieră

Turneul feminin de la Wimbledon a ajuns în faza semifinalelor, cu patru jucătoare rămase pe tablou în cursa pentru marele trofeu. Oricine ar câștiga dintre Ons Jabeur, Aryna Sabalenka, Elina Svitolina sau Marketa Vondrousova va fi un succes în premieră pe iarba de la All England Tennis. Pe Betano se poate paria pe câștigătoarea turneului de la Wimbledon, dar și pe semifinalele programate în cursul zilei de joi. Toate partidele de la Wimbledon se pot viziona pe site-ul Betano, în transmisiune video în direct.

Elena Rybakina, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în faza sferturilor de finală de Ons Jabeur, într-o reeditare a finalei din 2022 care aducea la momentul respectiv primul titlu major pentru jucătoarea din Kazahstan.

În aceste condiții, pe Betano, principala favorită la câștigarea turneului, rămâne Aryna Sabalenka. A doua jucătoare a lumii în acest moment are cota 2.50 pentru primul triumf din carieră la Wimbledon.

Ons Jabeur – Aryna Sabalenka (joi, ora 15:30)

Sabalenka o va întâlni în penultimul act de la Wimbledon pe Ons Jabeur, singura dintre cele patru semifinaliste din acest an care a mai jucat cu trofeul pe masă la Grand Slam-ul britanic.

Jabeur are cota 3.25 la câștigarea turneului și este genul de jucătoare care, dacă prinde o zi bună, poate învinge pe oricine.

Scorul întâlnirilor directe este faborabil Arynei Sabalenka (3-1). Aceasta a triumfat și în singurul duel pe iarbă, chiar la Wimbledon în urmă cu doi ani. A fost atunci un 6-4, 6-3 în sferturi.

Sabalenka e favorită la câștigarea meciului cu Jabeur în oferta Betano, cu o cotă de 1.62.

Cote mărite la Elina Svitolina – Marketa Vondrousova (miercuri, ora 15:30)

Pe Betano poți profita la meciul Svitolina – Vondrousova și de cote mărite. Spre exemplu, ai cota 4.00 dacă mizezi că ambele jucătoare vor obține câte un set și Vondrousova va avea cele mai multe break-uri reușite în meci.

O altă cotă mărită oferită de Betano pe acest meci este dacă mizezi că Vondrousova câștigă meciul și partida va avea peste 22.5 game-uri, caz în care se acordă cota 3.55.

De cinci ori s-au mai duelat Svitolina și Vondrousova până acum, scorul general fiind de 3-2 în favoarea sportivei din Ucraina.

Ultimul duel datează din 2021, când Vondrousova s-a impus în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Semifinalistă la Wimbledon în 2019, Svitolina le-a eliminat în acest an pe Venus Williams, Elise Mertens, Sofia Kenin, Victoria Azarenka și Iga Swiatek, având unul dintre cele mai dificile trasee din turneu.

Vondrousova nu depășise până în acest an turul doi la Wimbledon, fiind la cea mai bună evoluție în circuit de la finala disputată în 2019 la Roland Garros.

Cota cumulată 6.48

Pe Betano poți obține cota cumulată de 6.48 dacă mizezi pe două pariuri, și anume că la Svitolina cu Vondrousova se vor juca trei seturi și cele mai multe break-uri vor fi obținute de jucătoarea din Cehia, respectiv că Sabalenka se va impune în duel cu Jabeur.

Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig ar putea fi de 324.00 de lei.

Cotele sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, fiecare jucător este liber să-și construiască biletul după propria pricepere și inspirație, exemplele de mai sus având un caracter informativ.



Patru pentru trofeu. La Wimbledon va fi o campioană în premieră