Betano Sport

Patru echipe luptă pentru trofeu în Supercupa Spaniei. Real Madrid - Atletico Madrid e ”finala” din semifinale

Supercupa Spaniei își va afla o nouă câștigătoare la finalul acestei săptămâni, însă până atunci, miercuri și joi, se vor disputa semifinalele competiției. Primul duel propune derby-ul madrilen dintre Real și Atletico (miercuri, 10 ianuarie, ora 21:00), un clasic al fotbalului spaniol, pentru ca o zi mai târziu de la aceeași oră FC Barcelona să dea piept cu Osasuna Pamplona, echipa cu cele mai mici șanse la obținerea trofeului pus în joc. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri și joi am ales cele două meciuri programate în Supercupa Spaniei și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Real Madrid – Atletico Madrid (10 ianuarie, 21:00)

Metoda calificării – Real Madrid în timpul regulamentar (cota 2.07)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.91)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.50)

Real Madrid traversează o perioadă extrem de bună, cu 19 meciuri consecutive fără înfrângere, câștigând 16 dintre acestea. O singură înfrângere a înregistrat Real Madrid sezonul acesta în toate competițiile. Forma celor de la Atletico Madrid nu e deloc strălucită, aceștia obținând doar două victorii în ultimele cinci meciuri, cu alte două înfrângeri în acest interval. Singura înfrângere suferită de Real Madrid în acest sezon a venit chiar în fața rivalei locale Atletico, pe terenul acestora, în campionat (3-1). A fost singura victorie pentru Los Colchoneros în ultimele patru dispute directe cu rivala din oraș. Ambele echipe au marcat în ultimele patru dueluri directe, aviz amatorilor pentru piața de pariere GG la acest meci.

FC Barcelona – Osasuna (11 ianuarie, 21:00)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.40)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)
Osasuna șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.70)

FC Barcelona a primit gol de la fiecare din ultimele șapte adversare pe care le-a întâlnit indiferent de situație, inclusiv de la anonima Barbastro, cel mai recent, în Cupa Regelui Spaniei. Osasuna a trecut și ea prin emoții în meciul cu cei de la Castellon, câștigat cu un gol marcat în prelungiri. Ultimele 12 victorii obținute de FC Barcelona au fost obținute la un singur gol diferență, iar trei din ultimele patru meciuri disputate de Osasuna s-au încheiat cu 1-0 pentru echipa din Pamplona. La capitolul meciuri directe, Barcelona a câștigat toate cele patru dispute anterioare, cu mențiunea că în ultimele trei ocazii catalanii s-au impus de fiecare dată la limită. Osasuna n-a mai câștigat în fața Barcelonei din iulie 2020.

Cotă de aproape 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Real Madrid – Atletico Madrid și FC Barcelona - Osasuna din semifinalele Supercupei Spaniei poți ajunge la o cotă cumulată de 29.56, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 295,65 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Real Madrid – Atletico Madrid de miercuri (10 ianuarie), valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 30′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Real Madrid), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Atletico Madrid). Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Real Madrid au fost mai mari până acum în meci și, din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Atletico Madrid nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Patru echipe luptă pentru trofeu în Supercupa Spaniei. Real Madrid - Atletico Madrid e ”finala” din semifinale