Betano Sport

Nu rata oferta specială Betano pentru prima săptămână de la Australian Open

Primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, a debutat la Melbourne pe 14 ianuarie, cu o zi mai devreme decât eram obișnuiți. Astfel vom avea mai mult tenis, dar și mai multe șanse de câștig pe Betano.

Iubitorii tenisului au parte în prima săptămână la Australian Open de o ofertă specială de pariere pe Betano. Astfel, cine pariază cel puțin 50 de lei pe un bilet multiplu cu minimum trei selecții, fiecare având o cotă de minimum 1.40, va primi înapoi jumătate din suma pariată sub formă de bonus (free bet), în limita a 100 de lei, dacă biletul se dovedește necâștigător.

Pentru a exemplifica mai bine această ofertă specială pentru tenis la Australian Open, din oferta de luni, 15 ianuarie, am ales trei meciuri din competiția băieților și am mizat pe cote de minimum 1.40 pentru fiecare selecție în parte. Oferta este valabilă de asemenea și pentru competiția feminină de la Melbourne.

Lorenzo Musetti – Benjamin Bonzi
Câștigător – Lorenzo Musetti (cota 1.40)

Italianul Musetti ocupă locul 25 mondial și a câștigat două dintre cele trei confruntări directe cu francezul Bonzi, un jucător clasat în prezent pe locul 110 în ierarhia ATP. Toate disputele directe de până acum au avut loc în turnee de categorie Challenger. Musetti n-a trecut niciodată de primul tur la Australian Open la precedentele două apariții pe tabloul principal, în timp ce Bonzi a ajuns în turul 3, în urmă cu un an. Francezul a pierdut ambele meciuri disputate în acest an, în turneele de la Hong Kong și Auckland. De cealaltă parte, Musetti are 2-2 palmares în 2024.

Roberto Carballes Baena - Hugo Gaston
Câștigător - Roberto Carballes Baena (cota 1.75)

Spaniolul Roberto Carballes Baena s-a impus în singura dispută directă de până acum, în 2023 la un turneu Challenger în Sevilla, pe zgură. Clasat pe locul 67 mondial, Carballes Baena a trecut o singură dată de primul tur la Australian Open, în 2021. Cu șapte ani mai tânăr decât adversarul său, francezul Gaston apare pentru a treia oară în carieră pe tabloul principal de la Melbourne, unde niciodată n-a trecut mai departe. Gaston a jucat calificări în acest an și a câștigat cele trei meciuri fără să fi pierdut vreun set.

Andy Murray - Tomas Martin Etcheverry
Câștigător – Andy Murray (cota 1.65)

La cei 36 de ani ai săi, Andy Murray evoluează pentru a 16-a oară în carieră la Australian Open, turneu unde a disputat nu mai puțin de cinci finale, toate pierdute. Murray a disputat doar trei meciuri în acest an, dintre care unul singur în circuit, fiind învins de Grigor Dimitrov în primul tur de la Brisbane. Mai bine clasat în ierarhia ATP, pe locul 30, argentinianul Etcheverry a pierdut ambele meciuri din 2024, fiind eliminat în primul tur la Brisbane și apoi la Adelaide. O singură dată argentinianul a trecut de primul tur la Australian Open, în urmă cu un an, când pierdea la italianului Jannick Sinner în trei seturi. Scorul întâlnirilor directe este egal (1-1), după ce Murray l-a învins pe Etcheverry pe hard la Indian Wells, iar sud-americanul și-a luat revanșa la Basel, în sală. Ambele meciuri au avut nevoie de trei seturi și de fiecare dată învingătorul a revenit de la 0-1 la seturi.

Pe cele trei meciuri de mai sus din turneul masculin de la Australian Open am obținut cota 4.04 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 100 de lei potențialul câștig este de 404.25 de lei. Pentru că am jucat cote de minimum 1.40 pe selecție, pot profita de oferta specială Betano pentru prima săptămână de la Australian Open. Astfel, dacă biletul se dovedește necâștigător voi primi înapoi jumătate din suma pariată sub formă de bonus (free bet), în cazul de față 50 de lei.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, pe Betano, după propria pricepere și inspirație.

Te uiți și pariezi la Australian Open

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Australian Open.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Nu rata oferta specială Betano pentru prima săptămână de la Australian Open