Betano Sport

Napoli înfruntă Barcelona după ce și-a dat afară antrenor. Un duel care a generat multe goluri de-a lungul ultimelor confruntări

Miercuri, 21 februarie, sunt programate ultimele două meciuri din turul optimilor de finală în Liga Campionilor. Porto primește replica lui Arsenal, una dintre echipele în formă în această parte a sezonului, în timp ce Napoli va da piept cu Barcelona după ce a dat afară al doilea antrenor în acest sezon. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 21 februarie, am ales cele două meciuri programate în optimile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FC Porto – Arsenal (22:00)

Rezultat final – Arsenal (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.80)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.45)
Următorul gol – Arsenal (cota 1.55)

Arsenal a câștigat cinci meciuri la rând și trece printr-o perioadă extrem de bună, iar în ultimele două deplasări golaverajul ”tunarilor” este 11-0.

Porto a pierdut șapte din ultimele opt confruntări cu echipele din Anglia în Liga Campionilor.

”Tunarii” au marcat 12 goluri în prima repriză a celor șase meciuri disputate în faza grupelor.

Gruparea lusitană este neînvinsă în ultimele trei meciuri directe cu Arsenal pe teren propriu în Liga Campionilor, interval în care au înregistrat două victorii și o remiză.

Arsenal a marcat primul gol din meci în ultimele șase meciuri din deplasare.

Cel puțin un gol a fost marcat în prima repriză la toate meciurile disputate de Arsenal sezonul acesta în Liga Campionilor.

Napoli – FC Barcelona (22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)
Șansă dublă – 1X (cota 1.57)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.38)

Campioana Italiei din sezonul trecut are parte de un sezon complicat, ajungând la al treilea antrenor principal, după ce Rudi Garcia și Walter Mazzarri au fost dați afară după ce au stat fiecare câte 12 etape pe banca echipei Napoli.

FC Barcelona vine pe stadionul care poartă numele lui Diego Armando Maradona cu patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate în deplasare.

Gruparea blaugrana este neînvinsă în precedentele patru meciuri directe cu Napoli, înregistrând două victorii și două remize.

Ambele echipe au înscris în ultimele patru meciuri dintre Napoli și Barcelona.

În ultimele cinci meciuri în toate competițiile Napoli a obținut o singură victorie.

Cotă de peste 15

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile FC Porto – Arsenal și Napoli – FC Barcelona din optimile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 15.18, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 759,38 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Napoli înfruntă Barcelona după ce și-a dat afară antrenor. Un duel care a generat multe goluri de-a lungul ultimelor confruntări