Betano Sport

Milano în fierbere înaintea marelui duel Milan – Inter din semifinalele Ligii Campionilor

După o istorie întreagă de confruntări interne marile rivale AC Milan și Inter Milano se duelează din nou pentru glorie în Liga Campionilor. Miercuri, de la ora 22:00, legendarul stadion San Siro găzduiește manșa tur a semifinalei dintre Milan și Inter Milano, două echipe care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Un meci în care se poate paria pe mai multe piețe cu Bet Builder oferit de Betano pentru o singură cotă cumulată, așa cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos pe la partida AC MilanInter Milano.

Pentru duelul de marți din semifinalele Ligii Campionilor am ales cinci tipuri de pariuri diferite, după cum urmează:

AC Milan – Inter Milano (miercuri, 22:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.80)
Șansă dublă – 1X (cota 1.55)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.82)
Total cartonașe – Peste 5.5 (cota 1.75)

Se înfruntă două echipe care n-au pierdut niciun meci din ultimele cinci disputate în toate competițiile. Milan are două victorii și trei remize, în timp ce Inter se prezintă în această primă manșă cu un parcurs verde. Nu mai puțin de cinci victorii consecutive pentru echipa lui Simone Inzaghi.

Milan n-a mai pierdut de nouă meciuri, în timp ce Inter este neînvinsă de șapte partide. În ultimele cinci partide disputate de Inter doar o singură dată ambele echipe au marcat. De cealaltă parte, Milan are două meciuri din ultimele cinci fără gol primit.

Dincolo de disputa din Liga Campionilor, cele două mari rivale sunt angrenate și într-o pasionantă luptă pentru o clasare între primele patru în Serie A. Inter are două puncte avans față de Milan, cu patru etape rămase de disputat. Lupta din campionat a fost pusă pentru moment între paranteze, miza dublei din semifinalele Ligii Campionilor fiind una uriașă.

Miercuri seara se vor afla față în față două echipe care au câștigat împreună de zece ori trofeul în cea mai importantă competiție a fotbalului european. Milan are 7 trofee, în timp ce Inter se poate lăuda cu 3 reușita, ultima cu Jose Mourinho pe bancă în 2010. Milan n-a mai ajuns într-o finală din anul 2007, când a obținut ultima izbândă în Liga Campionilor.

AC Milan a primit un singur gol în ultimele șase meciuri din Liga Campionilor în remiza cu Napoli din returul sferturilor de finală (1-1).

Inter a eliminat două echipe din Portugalia în drumul spre semifinale, trecând de FC Porto (1-0 la general) și de Benfica (5-3 la general).

Cele două rivale din Milano s-au mai întâlnit de două ori în Liga Campionilor, de fiecare dată calificarea fiind obținută de AC Milan. Ultima oară când cele două echipe s-au întâlnit în Liga Campionilor finala competiției a avut loc la Istanbul (2005), loc unde se va disputa ultimul act al acestui sezon.

Milan vs Inter în Liga Campionilor

7 mai 2003, Semifinale (tur): Milan – Inter 0-0
13 mai 2003, Semifinale (retur): Inter – Milan 1-1
6 aprilie 2005, Sferturi de finală (tur): Milan – Inter 2-0
12 aprilie 2005, Sferturi de finală (retur): Inter – Milan 0-3

Meciul de miercuri seara este al patrulea disputat în acest sezon între Milan și Inter. În campionat victoriile au fost impărțite, 3-2 pentru Milan pe teren propriu, urmat de un 1-0 pentru Inter. A mai fost un duel câștigat de Inter cu 3-0 în Supercupa Italiei.

Știați că...ucraineanul Andrey Shvchenko este jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în Il Derby della Madonina, cu 14 reușite. Acesta este urmat de legendarul Giuseppe Meazza, jucător care a evoluat pentru ambele formații din Milano, cu 13 goluri. Zlatan Ibrahimovic, încă legitimat la AC Milan, are 10 goluri, evoluând de asemenea pentru ambele echipe.

Cotă cumulată de peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul AC Milan – Intenazionale Milano poți ajunge la o cotă cumulată de 10.50, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 105.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.



Milano în fierbere înaintea marelui duel Milan – Inter din semifinalele Ligii Campionilor