Betano Sport

Milan – Juventus, meciul zilei de duminică în fotbalul european. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt într-un singur loc, pe Betano!

Duminică, 22 octombrie, este programat unul dintre cele mai tari meciuri din Serie A, AC Milan – Juventus. Un duel al marilor orgolii între liderul campionatului și echipa de pe locul al treilea. În Spania se joacă, printre altele, Barcelona – Athletic Bilbao, un duel pasionant între catalani și basci. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate până la zece pariuri diferite dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pe același bilet. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 22 octombrie, am ales trei dintre meciurile programate în campionatele Europei și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe șapte piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Aston Villa – West Ham (ora 17:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.52)
Șansă dublă – X2 (cota 1.93)

Șase din ultimele 14 meciuri directe între Aston Villa și West Ham s-au încheiat la egalitate. În cinci din ultimele șapte partide ale ”ciocănarilor” disputate în campionat s-au marcat peste 3.5 goluri. Ambele echipe au marcat în șase din ultimele opt meciuri disputate de West Ham în deplasare.

AC MilanJuventus (ora 21:45)

Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.52)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)

AC Milan, liderul la zi din prima ligă italiană, s-a impus în patru din precedentele cinci meciuri de campionat. Juventus este fără victorie în ultimele două deplasări din Serie A. În actualul sezon, rossonerii s-au impus în șapte din cele opt meciuri din campionat. AC Milan n-a mai pierdut pe teren propriu în campionat de 13 etape. Un singur meci din ultimele cinci a fost de GG, în campionat, deși la amicalul din vară disputat peste ocean Milan și Juventus au oferit o remiză de patru goluri.

FC Barcelona – Athletic Bilbao (ora 22:00)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)
Marcator – Joao Felix oricând (cota 2.60)

Barcelona a câștigat toate cele cinci meciuri disputate pe teren propriu sezonul acesta din La Liga. Athletic Bilbao a pierdut cele două întâlniri de până acum cu echipe din top șase. Echipa catalană s-a impus în șase din ultimele șapte meciuri directe cu rivala din Țara Bascilor. Barcelona s-a impus fără gol primit în fața celor de la Athletic Bilbao în precedentele trei dispute în campionat.

Cota de aproape 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Aston Villa – West Ham, AC Milan – Juventus și FC Barcelona – Athletic Bilbao poți ajunge la o cotă cumulată de 48.23, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.411,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida FC Barcelona – Athletic Bilbao pentru un eventual hat-trick reușit de Ferran Torres cota oferită de Betano este de 37.00!

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul FC Barcelona – Athletic Bilbao de duminică, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 30′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Barcelona), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Bilbao). Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Barcelona au fost mai mari până acum în meci și, din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Bilbao nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Milan – Juventus, meciul zilei de duminică în fotbalul european. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt într-un singur loc, pe Betano!