Betano Sport

Meciul FCSB – Farul închide etapa a 24-a. Duel între echipele care au luptat pentru titlu sezonul trecut

Luni seara, de la ora 20:00, Arena Națională găzduiește duelul dintre FCSB și Farul Constanța, cele două echipe care au luptat pentru titlul de campioană în fotbalul românesc sezonul trecut. De această dată FCSB se află în postura liderului, cu un avans important în perspectiva luptei pentru titlu, în timp ce Farul trage din greu pentru a prinde un loc în playoff la finalul sezonului regular din prima ligă. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 5 ianuarie, am ales derby-ul dintre FCSB și Farul Constanța programat în etapa a 24-a din Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FCSB – Farul (20:00)

Rezultat final – FCSB (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.78)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.38)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.60)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.85)

FCSB are victorii pe linie în ultimele patru meciuri disputate în campionat, interval în care a marcat 13 goluri și a primit unul singur. Acesta patru partide au fost de peste 2.5 goluri marcate. Farul a început anul cu două victorii consecutive, ambele la un gol diferență. Trei din ultimele patru meciuri pentru Farul au fost de sub 2.5 goluri.

În tur, FCSB a câștigat la Ovidiu cu 1-0, printr-un gol marcat de Darius Olaru din lovitură de la 11 metri. A fost singurul meci din ultimele cinci directe fără goluri în ambele porți.

Cu excepția meciului din tur în precedentele cinci partide directe au fost peste 2.5 goluri marcate de fiecare dată.

Cel puțin un gol a fost marcat în prima repriză în patru din ultimele șapte meciuri directe dintre FCSB și Farul.

Darius Olaru este cel mai în formă jucător de la FCSB, cu patru goluri marcate în cele două meciuri din acest an, ambele câștigate la zero de echipa bucureșteană.

FCSB este echipa cu cea mai bună ofensivă din campionat (45 de goluri marcate) și cea mai bună defensivă (20 de goluri primite).

Farul are doar plus unu la golaveraj (33-32), având șapte meciuri în care nu a primit gol sezonul acesta.

În ultimul meci direct cu FCSB în calitate de echipă gazdă fiecare formație a primit câte două cartonașe galbene.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB - Farul din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 10.75, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 537,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Profită de Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum promoția Betano Avantaj se aplică și în cazul pariurilor pe Mega Cote doar în cazul meciurilor din Liga 1, cum este duelul dintre FCSB și Farul.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.



Meciul FCSB – Farul închide etapa a 24-a. Duel între echipele care au luptat pentru titlu sezonul trecut