Betano Sport

Marele Derby într-o singură imagine

Un grafic mai mult decât intersant este oferit de casa de pariuri online Betano.com cu ocazia Marelui Derby dintre Steaua și Dinamo, din etapa a 3-a de playoff a Ligii 1. Vă invităm să îl vedeți mai jos, alături de alte date interesante legate de cel mai interesant meci din fotbalul românesc.

Betano.com a pregătit Marele Derby cu peste 200 de tipuri de pariuri, dar și cu celebrele sale cote cu Marjă 0% - cele care oferă profitul maxim pentru pariori. De asemenea, Betano.com a creat o ofertă specială pentru acest meci, un pariu fără risc.

Steaua-Bucuresti-Dinamo-Bucuresti-903245/?clkco=8d2c9b2f-4894-4f04-b57d-7d195ffc6c3c" target="_blank">Pariază online live pe meciul Steaua – Dinamo (2 aprilie 2017)

La anul, în 2018, se împlinesc 70 de ani de la primul meci direct dintre Steaua și Dinamo. Acesta a avut loc pe 21 noiembrie 1948, CSCA Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-1 (gol Marin Apostol).

Steaua – Dinamo ar trebui să fie un meci cu goluri de ambele părți. Ultimul rezultat de 0-0 în campionat s-a înregistrat în anul 2005. În ultimele 3 meciuri directe din toate competițiile, Steaua a primit 10 goluri, iar Dinamo a încasat trei (1-3 în campionat şi 1-4 şi 1-3 în Cupa Ligii). În meciul de duminică, Betano.com oferă o cotă de aproape 2,00 ca ambele echipe să înscrie.

Meciul nu se anunță a fi unul ușor pentru nici una dintre cele două echipe. Cu toate că Dinamo este neînvinsă în ultimele 5 meciuri jucate pe terenul Stelei (3 în Liga 1, unul în Cupa României şi unul în Cupa Ligii), gazdele au atuurile lor. "Roş-albaştrii" sunt neînvinşi pe teren propriu de 7 etape, având 4 victorii şi 3 egaluri, ceea ce arată că „acasă” Steaua – deghizată acum sub numele de FCSB - își vinde scump pielea.

Semnalul de alarmă este tras pentru Steaua: Dinamo nu a primit gol în ultimele două deplasări din Liga 1, iar ultima victorie a roș-albaștrilor, acasă, în campionat cu Dinamo a avut loc pe 31 octombrie 2014, scor 3-0.

Cu toate acestea, Steaua are motive să fie încrezătoare în propriile forțe, mai ales după ce a văzut că Dinamo poate fi învinsă chiar și cu Cosmin Contra pe banca tehnică. CSU Craiova i-a administrat lui „Guriță” prima înfrângere de când acesta se află pe banca roș-albilor, fie ea una la loviturile de departajare, în Cupa României. Dinamo intră în meciul cu Steaua cu doar o singură victorie în deplasare din ultimele cinci meciuri disputate.Marele Derby într-o singură imagine