Betano Sport

Manchester United – Tottenham, meciul zilei de duminică în Premier League. Nu rata câștigul extra oferit de Betano

Old Trafford găzduiește duelul dintre Manchester United și Tottenham, dar nu este singurul meci interesant din oferta Betano de duminică, 14 ianuarie. Pe San Siro din Milano vine AS Roma pentru a încerca să profite de forma slabă a rossonerilor, în timp ce Paris Saint-Germain promite un meci cu goluri multe în deplasare cu Lens. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 20% pentru un bilet multiplu cu șase selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul câștig extra oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un câștig extra care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de un câștig suplimentar dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 25

Din oferta Betano de duminică, 14 ianuarie, am ales șase meciuri programate în Premier League, Serie A și Ligue 1, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel câștigul extra, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare.

Lazio – Lecce (13:30)
Rezultat final – Lazio (cota 1.65)

Lazio trage tare pentru a nu pierde contactul cu echipele din partea superioară a ierarhiei și este favorită la victorie în duelul cu Lecce (locul 13). Echipa din capitala Italiei a câștigat ultimele patru meciuri, dintre acestea trei în campionat. Lecce are un singur succes în ultimele cinci etape, iar în deplasare n-a câștigat niciun meci sezonul acesta.

Everton – Aston Villa (16:00)
Ambele echipe înscriu – Da (1.57)

Everton este fără victorie în ultimele cinci meciuri oficiale. La nivelul confruntărilor directe Aston Villa s-a impus în precedentele cinci dispute cu Everton. Locul doi în Premier League, Aston Villa se vede obligată să câștige pentru a nu pierde contactul cu liderul FC Liverpool. La limita locurilor retrogradabile, Everton vine după o înfrângere severă în deplasare cu Wolverhampton (3-0).

Manchester UnitedTottenham (18:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.80)

Manchester United a câștigat doar trei din ultimele zece meciuri în toate competițiile, în timp ce Tottenham, noua echipă a lui Radu Drăgușin, a pierdut doar două din precedentele zece partide disputate în deplasare la nivelul campionatului. Londonezii au marcat cel puțin două goluri în opt din cele zece meciuri în deplasare.

Fiorentina – Udinese (19:00)
Rezultat final – Fiorentina (cota 1.70)

Fiorentina este una dintre revelațiile sezonului din Serie A, ocupând locul patru la finalul turului de campionat. Formația viola s-a impus în ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu, iar în trei dintre aceste partide n-a primit gol. Udinese are o victorie în cinci etape, iar în precedentele trei deplasări a obținut un singur punct.

AC MilanAS Roma (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)

Ultimele patru meciuri de acasă disputate în Serie A au fost câștigate de AC Milan, echipă care la mijlocul săptămânii a fost eliminată de Atalanta din Cupa Italiei, 2-1 chiar pe San Siro. AS Roma a pierdut trei din ultimele patru meciuri în deplasare contra echipelor mai bine clasate. Ambele echipe au marcat în ultimele șapte meciuri directe, iar Roma n-a mai învins Milan din 2019.

Lens – Paris Saint-Germain (21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

Campioana Paris Saint-Germain are o serie impresionantă de nouă victorii obținute în ultimele zece meciuri în Ligue 1. În tur, echipa din capitala Hexagonului s-a impus cu 3-1. Ambele echipe au marcat în opt din precedentele nouă confruntări în campionatul Franței.

Pe cele șase meciuri de mai sus din campionatele de top ale Europei am obținut cota 24.45 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.222,93 de lei. Și pentru că am deblocat câștigul extra jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un câștig suplimentar de 20% oferit de Betano care înseamnă 234,59 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Câștigurile extra nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Serie A.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Manchester United – Tottenham, meciul zilei de duminică în Premier League. Nu rata câștigul extra oferit de Betano