Betano Sport

Manchester City și Chelsea pe afiș în deschiderea etapei a 21-a din Premier League

Runda cu numărul 21 din Premier League continuă, sâmbătă, 13 ianuarie, cu meciul Chelsea – Fulham (14:30), după care ziua va fi completată de duelul Newcastle United - Manchester City (19:30). 

 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 13 ianuarie, am ales cele două meciuri programate în Premier League și, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Chelsea – Fulham (14:30)

Rezultat final – Chelsea  (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu în prima repriză – Nu (cota 3.90)

Chelsea s-a impus în opt din ultimele zece meciuri disputate contra lui Fulham. În 45 la sută din meciurile disputate de Chelsea în campionat sezonul acesta ambele echipe au marcat înaintea pauzei. Chelsea este neînvinsă în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu, câștigând cinci dintre aceste partide. Fulham nu s-a descurcat prea bine sezonul acesta în deplasare, adunând doar șase puncte în zece meciuri pe teren străin. În tur, Chelsea s-a impus cu 2-0, acesta fiind și scorul ultimei confruntări între cele două echipe pe Stamford Bridge.

Newcastle United – Manchester City (19:30)

Rezultat final – Manchester City (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.07)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.33)

Newcastle a pierdut cinci din ultimele șase meciuri disputate în campionat, în timp ce Manchester City s-a impus în opt din precedentele partide în toate competițiile. Cel puțin un gol a fost marcat în 84% din meciurile disputate de Manchester City în campionat sezonul acesta. Julian Alvarez este un jucător de urmărit, campionul mondial argentinian marcând în fiecare din ultimele patru apariții pe teren. Newcastle a obținut victoria la cea mai recentă confruntare cu Manchester City, un 1-0 pe teren propriu în Cupa Ligii, în septembrie 2023. Altminteri, Newcastle nu s-a mai impus în campionat din 2004 în confruntările cu ”cetățenii”.

Cota peste 25

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Chelsea – Fulham și Newcastle United – Manchester City din Premier League poți ajunge la o cotă cumulată de 26.32, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.316,25 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Manchester City și Chelsea pe afiș în deschiderea etapei a 21-a din Premier League