Betano Sport

Manchester City reia lupta din campionat după câștigarea Mondialului Cluburilor

Fotbalul continuă în Premier League și pe 27 decembrie, cu trei meciuri care se anunță a fi extrem de interesante. Printre echipele care vor evolua în a treia zi de Crăciun se numără și campioana sezonului trecut, Manchester City. ”Cetățenii” s-au încoronat recent campionii lumii la nivelul cluburilor după o finală în care i-au spulberat pe cei de la Fluminense, iar acum pornesc cu prima șansă la obținerea celor trei puncte pe terenul lui Everton. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 27 decembrie, am ales cele trei meciuri programate în Premier League și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, câte două din fiecare meci, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Brentford – Wolverhamtpon (21:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)
Șansă dublă – X2 (cota 1.87)

Wolverhampton vine cu moralul ridicat după victoria obținută pe teren propriu cu Chelsea (2-1). În ultimele trei meciuri directe au fost două victorii pentru Wolves și un rezultat de egalitate. Brentford are o serie de trei înfrângeri la rând în campionat, toate la limită, cu Brighton, Sheffield United și Aston Villa. Ambele echipe au marcat în două din ultimele trei meciuri directe.

Chelsea – Crystal Palace (21:30)

Rezultat final – Chelsea (cota 1.70)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.55)

Chelsea a pierdut al patrulea meci consecutiv în deplasare, fiind învinsă de Wolverhampton în prima partidă programată în Ajungul Crăciunului după 28 de ani. Chelsea s-a impus în ultimele șase dueluri directe cu Crystal Palace în toate competițiile. Pe teren propriu, Chelea s-a impus în ultimele trei dispute fără să primească gol de la Crystal Palace. Nu mai puțin de șapte cartonașe galbene au fost acordate la ultimul duel direct pe Stamford Bridge, la începutul acestui an, două pentru Chelsea și cinci pentru Crystal Palace.

Everton – Manchester City (22:15)

Rezultat final – Manchester City (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.00)

Manchester City revine în campionat după câștigarea Mondialului Cluburilor în Arabia Saudită și pornește ca mare favorită împotriva lui Everton, echipă pe care ”cetățenii” au învins-o de cinci ori în ultimele șase confruntări. Cele cinci victorii au fost obținute de Manchester City fără gol primit. Ultimele trei dispute cu Everton gazdă au fost câștigate de Manchester City, acestea fiind partide de NG.

Cota peste 20

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Brentford – Wolverhampton, Chelsea – Crsytal Palace și Everton – Manchester City din Premier League poți ajunge la o cotă cumulată de 21.57, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.078,71 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

 


Manchester City reia lupta din campionat după câștigarea Mondialului Cluburilor