Betano Sport

Manchester City – Arsenal, un meci cât titlul din Premier League

Lupta pentru titlul din Premier League ar putea fi în mare măsură tranșată la duelul de miercuri seara dintre campioana sezonului trecut Manchester City și Arsenal, liderul la zi din prima ligă engleză, un lider într-o vizibilă scădere de formă în ultimele etape. Cu opțiunea Bet Builder oferită de Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din meciul vedetă al mijlocului de săptămână în fotbalul european, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă. În același timp, Bet Builder permite combinarea mai multor piețe de pariuri din meciuri diferite pentru o singură cotă după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos pe meciurile selectate din fotbalul european.

Selecția meciurilor și a pariurilor pentru Bet Builder în oferta Betano de miercuri, 26 aprilie

Manchester City – Arsenal (miercuri, 22:00)

Rezultat final – Manchester City (cota 1.57)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Marcator – Erling Haaland marchează oricând (cota 1.53)

Arsenal mai păstrează doar cinci puncte avans față de Manchester City înaintea meciului direct, în condițiile în care ”cetățenii” au două meciuri mai puțin disputate. ”Tunarii” n-au câștigat în ultimele trei etape din Premier League, înregistrând trei remize consecutive. În ultima etapă, Arsenal a revenit de la 1-3 pe teren propriu cu ultima clasată Southampton, evitând in extremis remiza. Manchester City a avut meci de Cupa Angliei în week-end, calificându-se fără nicio emoție în finală după 3-0 cu Sheffield United. Echipa lui Pep Guardiola a întâlnit de două ori pe Arsenal până acum în actualul sezon, câștigând ultimele șapte confruntări directe. Arsenal a primit opt goluri în ultimele trei meciuri din Premier League și a marcat de fiecare dată în ultimele 14 meciuri. Manchester City a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri. Meciul tur, la Londra, a fost câștigat de Manchester City, cu 3-1. În Cupa Angliei, City a trecut de Arsenal la începutul acestui an, pe teren propriu, cu 1-0. Nicio remiză nu s-a înregistrat în ultimele 16 dueluri directe, în toate competițiile.

Rayo Vallecano – FC Barcelona (miercuri, 23:00)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)

Liderul Barcelona vine la Madrid pentru duelul cu Rayo Vallecano, o echipă fără griji aflată la mijlocul clasamentului, dar care a obținut o singură victorie în ultimele cinci etape din La Liga. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de Rayo Vallecano în campionat. Barcelona are moralul ridicat după victoria de acasă cu Atletico Madrid (1-0) și vine după patru meciuri în care n-a primit gol. În ultimele trei meciuri directe s-a înregistrat o medie de sub 2.5 goluri pe meci. În tur, a fost 0-0 pe Nou Camp, iar precedentele două meciuri au fost câștigate de Rayo cu același scor, 1-0.  Barcelona n-a mai câștigat de peste doi ani cu Rayo, de la un 2-1 la Madrid în ianuarie 2021. Barcelona n-a primit gol în patru din ultimele cinci deplasări în La Liga.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri de miercuri poți ajunge la o cotă cumulată de 21.44, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 214.40 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus, din partidele Manchester City – Arsenal și Rayo Vallecano – FC Barcelona, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din ”sferturile” Ligii Campionilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!



Manchester City – Arsenal, un meci cât titlul din Premier League