Betano Sport

Liga Campionilor revine în prim plan cu primele meciuri din optimi

Marți, 13 februarie, sunt programate primele două confruntări din faza optimilor de finală în Liga Campionilor: FC Copenhaga – Manchester City și RB Leipzig – Real Madrid (22:00). 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, același bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 13 februarie, am ales cele două meciuri programate în optimile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FC Copenhaga – Manchester City (22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.32)

Manchester City pornește ca mare favorită în meciul din capitala Danemarcei. Campioana Angliei are o serie de 13 meciuri fără înfrângere în toate competițiile și a câștigat ultimele zece partide disputate.

FC Copenhaga s-a dovedit o nucă tare în special la partidele de acasă, câștigând ultimele două meciuri pe teren propriu în Liga Campionilor, cu Manchester United și Galatasaray.

”Cetățenii” sunt neînvinși în ultimele nouă meciuri disputate în Liga Campionilor pe teren advers, cinci dintre aceste partide terminându-se la egalitate.

Manchester City s-a impus cu 5-0 în fața celor de la FC Copenhaga la ultima întâlnire directă, pe 5 octombrie 2022, în faza grupelor din Liga Campionilor. La returul de pe Parken a fost 0-0.

RB Leipzig – Real Madrid (22:00)

Rezultat final – Real Madrid (cota 2.20)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.34)

În ultimele zece meciuri disputate de RB Leipzig pe teren propriu în Liga Campionilor ambele echipe au marcat (GG).

Real Madrid n-a pierdut niciun meci în 90 de minute din ultimele 27 disputate și s-a impus de 21 de ori în acest interval.

”Albii” au câștigat toate cele trei meciuri din deplasare în faza grupelor, în fiecare dintre aceste partide ambele echipe marcând.

Real Madrid arată o formă extrem de bună, demolând în campionatul intern revelația Girona, cu 4-0.

Leipzig are o singură victorie în cele cinci meciuri oficiale din acest an, înregistrând în rest trei înfrângeri la rând și o remiză.

Cinci goluri s-au marcat la precedentul duel direct chiar pe terenul lui Leipzig, echipa germană impunându-se, cu 3-2, pe 25 octombrie 2022, într-un meci din faza grupelor.

Cotă de aproape 20

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile FC Copenhaga – Manchester City și RB Leipzig – Real Madrid din optimile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 17.42, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 871,25 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.



Liga Campionilor revine în prim plan cu primele meciuri din optimi