Betano Sport

Inter Milano – Atletico Madrid ține capul de afiș, marți, în optimile Ligii Campionilor

Optimile de finală din Liga Campionilor continuă, marți, 20 februarie, cu alte două partide extrem de interesante. Inter Milano, liderul la zi din Serie A, primește replica celor de la Atletico Madrid, în timp ce PSV Eindhoven și Borussia Dortmund completează tabloul zilei într-un duel deschis oricărui rezultat. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 20 februarie, am ales cele două meciuri programate în optimile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Inter Milano – Atletico Madrid (22:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.50)
Inter Milano șuturi pe poartă – Sub 5.5 (cota 1.70)

Inter Milano conduce în clasamentul din Serie A și vine după o serie de opt meciuri câștigate la rând.

De cealaltă parte, Atletico Madrid nu traversează o formă prea bună, cu două înfrângeri suferite în ultimele trei meciuri.

În plus, Atletico Madrid a pierdut nouă din cele 18 meciuri contra echipelor din Italia în deplasare.

Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Inter Milano au fost partide de NG, adică doar una dintre echipe a marcat.

Atletico Madrid a încheiat faza grupelor fără înfrângere în deplasare, adunând două remize și o victorie.

PSV Eindhoven – Borussia Dortmund (22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.35)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.75)

Echipa olandeză a construit o adevărată fortăreață pe teren propriu, unde este neînvinsă în ultimele 30 de meciuri disputate, obținând 26 de victorii în acest interval.

Ambele echipe au marcat în cele opt meciuri disputate de PSV Eindhoven în actualul sezon din Liga Campionilor.

Borussia Dortmund a câștigat în ultimele două deplasări din Liga Campionilor, cu Newcastle United și AC Milan.

PSV Eindhoven a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele cinci meciuri de pe teren propriu în toate competițiile.

Cotă de peste 15

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Inter Milano – Atletico Madrid și PSV Eindhoven – Borussia Dortmund din optimile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 16.24, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 812,13 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.



Inter Milano – Atletico Madrid ține capul de afiș, marți, în optimile Ligii Campionilor