Betano Sport

FCU Craiova 1948 – CS Mioveni, meciul zilei de luni în play out, se joacă și cu Betano Master

Prima etapă din play out în Liga 1 propune, luni, de la ora 18:00, duelul dintre FCU Craiova 1948 și ultima clasată CS Mioveni. Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară cu mai puțin de o lună în urmă, când formația din Bănie s-a impus pe teren propriu, cu 2-1. Remiza nu e opțiune pentru niciuna dintre echipe în meciul din Bănie, iar Betano te invită să trăiești duelul FCU Craiova 1948 – CS Mioveni la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, iată cum arată prima rundă a Noului Betano Master, disponibilă deja pe site, pentru meciul FCU Craiova 1948 – CS Mioveni din play out. Sunt patru pronosticuri, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele de mai jos:

FCU Craiova 1948 – CS Mioveni (luni, 18:00)

Total Cartonase: Peste 4.5/Sub 4.5
Când vine vorba de cartonașele galbene primite în sezonul regular, FCU Craiova 1948 și CS Mioveni se află în partea inferioară a ierarhiei. Echipa FCU Craiova 1948 a primit 59 de galbene, în timp ce Mioveni a încasat 55 de avertismente. Mai multe detalii în statisticile oferite de Betano, aici.

Ambele echipe vor înscrie: DA/NU
Doar un meci din ultimele cinci disputate de FCU Craiova 1948 în campionat a fost de GG, în timp ce Mioveni a avut două din ultimele cinci cu goluri marcate de ambele echipe. FCU Craiova 1948 are o  medie de 2.13 goluri în ultimele opt partide, în timp ce pentru Mioveni media este de 1.25 goluri pe meci în același interval.

Conduce la pauza - FCU Craiova 1948: DA/NU
FCU Craiova 1948 a condus la pauză în ultimele două meciuri câștigate în campionat, printre acestea și partida cu CS Mioveni din sezonul regular. Un meci câștigat pe teren propriu, cu 2-1.

Total Cornere in Repriza 2: Peste 4.5/Sub 4.5
La ultimul meci jucat de FCU Craiova 1948în campionat, rejucarea cu Sepsi, au fost zece cornere în total, dintre care șapte în repriza a doua. Oltenii au avut șase cornere în repriza secundă la precedenta partidă pe teren propriu, cu FC Botoșani. Precedentul duel direct din 24 februarie a avut zece cornere în total, jumătate fiind în partea a doua.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!



FCU Craiova 1948 – CS Mioveni, meciul zilei de luni în play out, se joacă și cu Betano Master