Betano Sport

Etapa a 27-a se încheie în Bănie cu duelul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Universitatea Craiova și FC Voluntari se înfruntă în epilogul etapei a 27-a din Liga 1, un meci în care formația gazdă caută prima victorie pe teren propriu în acest an contra unei echipe care n-a câștigat niciun meci de la reluarea campionatului. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 26 februarie, am ales patru meciuri de fotbal și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 100!

Universitatea Craiova – FC Voluntari (20:00)

Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.55)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.83)

De la reluarea campionatului Universitatea Craiova a obținut o singură victorie și aceea în deplasare.

Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri ale formației din Bănie, care în ultimele două partide a remizat cu același scor (2-2).

FC Voluntari n-are nicio victorie de la reluarea campionatului, interval în care ilfovenii au înregistrat trei remize și două înfrângeri.

Ultimele trei meciuri ale ilfovenilor au fost de sub 2.5 goluri pentru fiecare joc în parte.

De asemenea, în precedentele patru meciuri directe au fost de fiecare dată sub 2.5 goluri marcate.

Universitatea Craiova n-a mai învins pe FC Voluntari de aproape doi ani.

Meciul tur s-a încheiat la egalitate fără goluri.

AS Roma – Torino (19:30)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.57)

Roma a câștigat opt din cele 13 meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon, iar în cinci dintre victorii echipa capitolină s-a impus fără gol primit.

În ultimele patru meciuri de campionat disputate de Torino au fost sub 2.5 goluri marcate. Torino a marcat doar 23 de goluri în 25 de etape.

Roma vine după o calificare pe muchie de cuțit în optimile Ligii Europa la loviturile de departajare cu Feyenoord.

A fost marcat un gol în prima repriză în fiecare din ultimele cinci jocuri consecutive ale echipei AS Roma.

Fiorentina – Lazio (21:45)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.85)
Șansă dublă – X2 (cota 1.65)

Lazio este neînvinsă în ultimele patru confruntări cu Fiorentina, obținând tot atâtea victorii.

Doar cinci puncte a obținut Fiorentina din 21 posibile în meciurile disputate în campionat, în 2024.

Lazio s-a impus în patru din ultimele șase meciuri în deplasare, pierzând doar cu liderul Inter Milano și cu Atalanta.

Girona – Rayo Vallecano (22:00)

Rezultat final – Girona (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Revelația sezonului din La Liga a început să piardă din turație, fiind fără victorie în ultimele trei etape, dar chiar și așa formația catalană rămâne o nucă tare pentru adversarele din La Liga.

Pe teren propriu Girona este neînvinsă în cele nouă meciuri disputate, câștigând șapte dintre dispute.

Ambele echipe au marcat în fiecare din ultimele patru meciuri jucate de Rayo Vallecano în campionat.

Rayo Vallecano n-a mai câștigat de șapte etape în La Liga, interval în care a obținut doar două puncte.

Ultimele cinci meciuri directe în toate competițiile au fost partide cu goluri de ambele părți (GG) și de fiecare dată în acest interval au fost peste 2.5 goluri pe meci.

Cota peste 100!

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Universitatea Craiova – FC Voluntari, AS Roma – Torino, Fiorentina – Lazio și Girona – Rayo Vallecano poți ajunge la o cotă cumulată de 131.01, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 1.310,14 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile din La Liga și Serie A.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Etapa a 27-a se încheie în Bănie cu duelul Universitatea Craiova – FC Voluntari