Betano Sport

Duminica derby-urilor pe Betano. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt pe același bilet!

Meciuri unul și unul duminică, 24 septembrie, în fotbalul din Europa. În Olanda, Ajax nu traversează cea mai bună formă, dar ”lăncierii” s-au mobilizat pentru a onora derby-ul cu Feyenoord, campioana sezonului trecut. Peste canalul Mânecii e derby mare în nordul Londrei între Arsenal și Tottenham, două echipe neînvinse în actualul sezon. La Paris este programat Clasicul Franței între PSG și Marseille, iar în capitala Spaniei se joacă derby-ul Atletico – Real. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți paria din fiecare meci în parte, pe același bilet, pentru o cotă cumulată extrem de ofertantă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de duminică, 24 septembrie, am ales patru derby-uri de tradiție în fotbalul european și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am ajuns la o cotă de peste 30, pe același bilet, după cum vom vedea în continuare. Practic, toate pariurile tale preferate sunt într-un singur loc.

Ajax – Feyenoord (15:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.44)
Șansă dublă – 1X (cota 1.65)

Ajax n-a câștigat niciun meci din ultimele patru disputate în toate competițiile. ”Lăncierii” ocupă locul 12 în clasamentul din Eredivisie, cu doar cinci puncte obținute în patru meciuri. Feyenoord, campioana sezonului după trei ani în care titlul a mers în vitrina lui Ajax, a câștigat ultimele patru meciuri în toate competițiile și n-a pierdut decât o partidă sezonul acesta, Supercupa Olandei cu PSV. Ambele echipe au marcat în ultimele patru dueluri directe, iar sezonul precedent fiecare echipă a câștigat pe terenul rivalei.

Arsenal – Tottenham (16:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.55)
Goluri prima repriză – Peste 1.5 (cota 2.25)

Un nou episod din derby-ul nordului Londrei aduce față în față două echipe care n-au pierdut în primele cinci etape. La egalitate de puncte (13) și despărțite doar de golaveraj, Arsenal și Tottenham propun un duel de zile mari. Pe teren propriu sezonul acesta Arsenal a obținut trei victorii și un egal. Ambele echipe au marcat în trei din cele patru meciuri ale tunarilor de acasă. Sezonul precedent Arsenal a învins-o pe Tottenham în ambele dispute din campionat, 3-1 pe teren propriu și 2-0 în deplasare. Statistica arată că cel puțin două goluri au fost marcate în prima repriză în ultimele 8 meciuri între Arsenal și Tottenham.

PSG – Marseille (21:45)
Rezultat final – PSG (cota 1.62)
Marcator – Kylian Mbappe oricând (cota 1.62)

Marseille vine la Paris fără înfrângere în primele cinci etape din Ligue 1, interval în care a obținut două victorii și trei rezultate de egalitate. PSG a pierdut ultimul meci de acasă în campionat, 3-2 cu Nice, dar a reușit un meci solid la mijlocul săptămânii, când a trecut de Borussia Dortmund, cu 2-0, în Liga Campionilor. Marseille a scos un 3-3 în deplasare cu Ajax, în Europa League. Marseille n-a mai câștigat la Paris din 2020, iar sezonul trecut PSG s-a impus în meciul de acasă, cu 1-0. Marseille a eliminat PSG din Cupa Franței, după care echipa din capitală și-a luat revanșa cu un 3-0 sec pe Velodrome.

Atletico Madrid – Real Madrid (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Șansă dublă – X2 (cota 1.47)

Real Madrid a câștigat toate meciurile disputate până acum în campionat și vine după un 1-0 cu Union Berlin în Liga Campionilor. Atletico Madrid nu traversează cea mai bună formă, echipa lui Diego Simeone fiind învinsă categoric runda precedentă de Valencia (3-0), după care a ratat victoria la ultima fază a duelului cu Lazio, la Roma, când portarul gazdelor a marcat după un corner. Chiar și așa, Atletico rămâne o nucă greu de spart pe teren propriu unde n-a pierdut niciun meci din ultimele 12 disputate. Real Madrid a câștigat de fiecare dată în ultimele patru deplasări. Ambele echipe au marcat în precedentele trei dispute directe, în toate competițiile. Real Madrid a plecat cu toate punctele sezonul trecut de pe Wanda Metropolitano.

Cota 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de mai sus programate duminică în fotbalul european poți ajunge la o cotă cumulată de 30.46, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.523,35 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals.

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Atletico Madrid – Real Madrid de duminică, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 35′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Atletico Madrid), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Real Madrid). Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Atletico Madrid au fost mai mari până acum în meci și din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Real Madrid nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Duminica derby-urilor pe Betano. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt pe același bilet!