Betano Sport

Dueluri la extreme în Liga 1. Liderul FCSB înfruntă ultima clasată, în timp ce Rapid caută a șasea victorie consecutivă în deplasarea de la Iași

Etapa a 27-a din Liga 1 programează două dueluri interesante între echipe aflate în fruntea clasamentului și formații care trag din greu pentru a evita retrogradarea. Liderul FCSB primește vizita lanternei roșii FC Botoșani, în timp ce a doua clasată Rapid merge în Copou pentru duelul cu Politehnica Iași, echipă care vrea să evite revenirea în al doilea eșalon la finalul sezonului actual. Acestea sunt doar două dintre cele cinci meciuri programate la finalul săptămânii în prima ligă din România. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Modul Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Modul Multiplu se aplică până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet și un extra câștig de 70%.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20!

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am ales cinci meciuri programate în Liga 1 și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare partidă în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri Peste/Sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

UTA – Petrolul (sâmbătă, 14:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.60)

Arădenii sunt neînvinși în ultimele patru etape, interval în care au obținut zece puncte. O singură partidă a pierdut UTA de la reluarea campionatului, 4-0 în deplasare cu FCSB.

O înfrângere a suferit și Petrolul în ultimele cinci etape, 2-1 pe teren propriu cu CFR Cluj. ”Găzarii” au două victorii și tot atâtea remize în 2024.

Două remize de 0-0 au înregistrat cei de la Petrolul în meciurile disputate în deplasare în acest an.

Ambele echipe au marcat în cele două meciuri de acasă ale celor de la UTA.

Farul – Oțelul (sâmbătă, 17:00)
Rezultat final – Farul (cota 1.82)

Campioana sezonului trecut Farul a pierdut ultimul meci jucat acasă, 2-0 cu Dinamo.

Neînvinsă în deplasare până la partida cu Rapid din urmă cu trei etape, Oțelul vine după două înfrângeri consecutive pe teren străin. Cele două meciuri pierdute de gălățeni au fost partide cu goluri în ambele porți.

Politehnica Iași – Rapid (sâmbătă, 20:00)
Rezultat final – Rapid (cota 2.05)

Rapid a câștigat toate cele cinci meciuri disputate până acum de la reluarea campionatului.

Politehnica Iași a obținut doar patru puncte din 15 posibile în 2024, pierzând trei din ultimele cinci meciuri, toate în deplasare.

Sepsi – U Cluj (duminică, 14:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)

Echipa din Sf. Gheorghe a pierdut ultimele patru meciuri din campionat, după ce începuse anul cu 6-0 contra celor de la Politehnica Iași.

Universitatea Cluj vine după patru etape fără victorie, remizând în ultimele două meciuri. Un singur succes în 2024 pentru Șepcile Roșii, 2-1 pe teren propriu cu Hermannstadt.

FCSB – FC Botoșani (duminică, 20:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.91)

FCSB n-a pierdut niciun meci din cele cinci disputate în acest an, adunând trei victorii și două remize.

Un singur gol a primit echipa bucureșteană în 2024 și acela pe teren propriu la duelul cu Farul (1-1).

FC Botoșani are o singură înfrângere de la reluarea campionatului și vine pe Arena Națională după trei etape fără eșec.

În ultimele două etape Botoșaniul a scăpat printre degete victoria, fiind egalată de fiecare dată în minutul 90!

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 20.75 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.037,58 de lei. Și pentru că am deblocat Modul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 15% oferit de Betano care înseamnă 148,14 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Profită de Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum promoția Betano Avantaj se aplică și în cazul pariurilor pe Mega Cote doar în cazul meciurilor din Liga 1, cum este duelurilor de la finalul acestei săptămâni în etapa a 27-a.



Dueluri la extreme în Liga 1. Liderul FCSB înfruntă ultima clasată, în timp ce Rapid caută a șasea victorie consecutivă în deplasarea de la Iași