Betano Sport

Deplasare complicată pentru Manchester United în țara lui Hamlet, Real Madrid la un pas de optimi. Pe Betano, toate pariurile preferate sunt în același loc, cu Bet Builder!

Miercuri seara, 8 noiembrie, se vor disputa ultimele opt meciuri din etapa a 4-a în grupele Ligii Campionilor. Din acest moment al competiției fiecare punct cântărește enorm în economia luptei pentru calificarea în optimile de finală. Manchester United e pusă cu spatele la zid și are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificare, în timp ce Real Madrid e aproape calificată în primăvara europeană. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau combinate pariuri din meciuri diferite, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 8 noiembrie, am selectat patru dintre meciurile programate în Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe câte două piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

FC Copenhaga – Manchester United (22:00)

Șansă dublă – 1X (cota 2.10)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 2.05)

FC Copenhaga este o echipă ofensivă în meciurile de pe teren propriu. O dovedesc cele zece meciuri din totalul de 12 disputate în acest sezon cu cel puțin un gol în dreptul ”albilor”. Manchester United s-a obișnuit să încaseze în ultima perioadă și fosta campioană a Europei a primit nu mai puțin de 14 goluri în șase meciuri jucate în deplasare. Ambele echipe au marcat în două dintre cele trei meciuri disputate până acum de fiecare formație în grupa de Liga Campionilor. Manchester United e condamnată să câștige meciul de la Copenhaga pentru a avea destinul acestui sezon în propriile mâini. În tur, pe Old Trafford, Manchester United s-a impus la limită, cu 1-0, obținând primele puncte după două înfrângeri la rând.

Arsenal – Sevilla (22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
Rezultat prima repriză – Arsenal (cota 1.78)

Arsenal a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu. De cealaltă parte, Sevilla a arătat un important apetit ofensiv sezonul acesta, cu goluri marcate în 14 din cele 16 meciuri jucate. Chiar și așa, gruparea andaluză are o victorie obținută în ultimele opt meciuri. Șapte goluri a primit Sevilla în ultimele cinci meciuri și a avut o singură partidă în care a scăpat fără gol. Pe locul 14 în clasamentul din La Liga, Sevilla este lanterna roșie în Grupa B din Liga Campionilor.

Real Madrid – Braga (22:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)
Marcator – Joselu oricând (cota 1.91)

Real Madrid a câștigat cinci din cele șase meciuri disputate pe teren propriu sezonul acesta. Echipa din capitala Spaniei s-a încurcat chiar înaintea duelului cu Braga, remizând 0-0 cu Braga. Patru meciuri consecutive fără gol primit pe teren propriu a adunat Real Madrid, în timp ce Braga a primit gol în prima repriză a fiecărui meci jucat în Liga Campionilor în acest sezon. Jude Bellingham, principalul om de gol de la Real Madrid, a suferit o accidentare și este incert pentru meciul cu portughezii. Cu trei victorii din trei posibile, Real Madrid e la un pas de calificarea în optimile de finală.

Salzburg – Inter (22:00)

Rezultat final – Inter Milano (cota 1.60)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.10)

Inter Milano are prima șansă la victorie în deplasarea de la Salzburg. Finalista ediției precedente din Liga Campionilor are șase victorii în ultimele șapte partide și vine în Austria după o serie de patru victorii la rând. Salzburg a pierdut meciul tur de la Milano, scor 2-1, bifând a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor. Nerazzurrii au a treia cea mai ridicată rată de așteptare a golurilor din competiție

Cota 280

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile FC Copenhaga – Manchester United, Arsenal – Sevilla, Real Madrid – Braga și Salzburg – Inter Milano din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 280.65, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 14.032,62 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Profită de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți, așa cum vom vedea în biletul de mai jos.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Real Madrid - Braga, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 30′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Real Madrid), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Braga). Acest lucru înseamnă că, practic, șansele echipei Real Madrid au fost mai mari până atunci în meci și, din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Braga nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al partidei.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Deplasare complicată pentru Manchester United în țara lui Hamlet, Real Madrid la un pas de optimi. Pe Betano, toate pariurile preferate sunt în același loc, cu Bet Builder!