Betano Sport

Cupa Regelui Spaniei a ajuns în faza optimilor de finală. Derby basc între Bilbao și Alaves (marți, 22:00)

Primele trei meciuri din faza optimilor de finală în Cupa Regelui Spaniei sunt programate marți seara, cu duelul basc dintre Athletic Bilbao și Deportivo Alaves cap de afiș. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 16 ianuarie, am ales cele trei meciuri programate în Cupa Regelui Spaniei și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet.

Getafe – Sevilla (21:00)

Se califică – Getafe (cota 1.80)
Total goluri – Sub 2.5 goluri (cota 1.57)

Getafe a câștigat singurul meci disputat până acum în 2024, impunându-se cu 1-0 pe terenul lui Espanyol în precedenta rundă din Cupa Regelui Spaniei. Sevilla traversează un moment dificil, cu trei înfrângeri în ultimele patru partide. Gruparea andaluză a ajuns la un punct de zona retrogradării în clasamentul din La Liga. Ultimele două meciuri directe, ambele în campionat, au fost câștigate de Getafe fără gol primit.

Athletic Bilbao – Deportivo Alaves (22:00)

Rezultat final – Athletic Bilbao (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)

Athletic Bilbao este una dintre revelațiile sezonului din La Liga, ocupând locul trei în classament după disputarea a 20 de partide. Gruparea bască are o serie de 13 meciuri fără înfrângere în toate competițiile și a câștigat ultimele cinci partide disputate. Cel mai recent, Bilbao a învins pe Real Sociedad pe teren propriu (2-1), iar acum are parte de un nou duel cu o rivală din Țara Bascilor. Alaves, echipa lui Ianis Hagi, vine pe San Mames după două victorii consecutive, 1-0 cu Betis și 3-2 cu Sevilla, în deplasare. Până acum Alaves n-a primit niciun gol în cele trei meciuri disputate în Cupa Regelui Spaniei (12-0 golaveraj). În ultimele șase meciuri directe au fost trei victorii pentru Bilbao și trei remize. Alaves n-a mai câștigat cu Bilbao de aproape șase ani.

Tenerife – Mallorca (23:00)

Se califică – Mallorca (cota 1.87)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.53)

Ocupanta locului 12 în ”segunda”, Tenerife pornește cu șansa a doua în confruntarea de pe teren propriu contra celor de la Mallorca, echipa de pe locul 14 în La Liga. Tenerife le-a eliminat în acest sezon de Cupa Regelui Spaniei pe Compostela, Deportivo La Coruna și Las Palmas. Niciun gol n-a primit Mallorca în cele trei tururi anterioare, având 10-0 golaveraj. Mallorca s-a impus în ultimele două meciuri directe fără gol primit.

Cota de aproape 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la Getafe – Sevilla, Athletic Bilbao – Alaves și Tenerife – Mallorca din optimile Cupei Regelui Spaniei poți ajunge la o cotă cumulată de 28.02, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.401,13 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Cupa Regelui Spaniei a ajuns în faza optimilor de finală. Derby basc între Bilbao și Alaves (marți, 22:00)