Betano Sport

Cupa Africii pe Națiuni a ajuns în semifinale. Activează modul Betano și joacă pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!

Miercuri, 7 februarie, sunt programate cele două semifinale la Cupa Africii pe Națiuni: Nigeria – Africa de Sud și Coasta de Fildeș – RD Congo. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, zece pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano miercuri, 7 februarie, am ales cele două semifinale de la Cupa Africii pe Națiuni și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de zece piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Nigeria – Africa de Sud (19:00)

Rezultat final – Nigeria (cota 1.62)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.55)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.62)
Nigeria cornere – Sub 5.5 (cota 1.65)
Africa de Sud șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.44)

Nigeria e principala favorită la câștigarea Cupei Africii dintre echipele ajunse în semifinale. Super Vulturii au câștigat competiția de trei ori în istorie, în timp ce Africa de Sud s-a impus o singură dată, în 1996. Nigeria a câștigat ultimele patru meciuri din turneu fără gol primit, în trei dintre partide la un singur gol diferență. Practic, de la remiza 1-1 cu Guineea Ecuatorială în primul meci nigerienii n-au mai călcat greșit. Africa de Sud n-a primit gol în patru din cele cinci meciuri disputate până acum. Excepție face înfrângerea cu Mali (2-0) din primul meci. Sub 1.5 goluri au fost marcate în prima repriză din precedentele patru meciuri disputate de Nigeria la Cupa Africii. În ultimele cinci meciuri directe doar o dată s-a întâmplat ca până la pauză să se marcheze două sau mai multe goluri.

Coasta de Fildeș – RD Congo (22:00)

Se califică – Coasta de Fildeș (cota 1.55)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.20)
Coasta de Fildeș cornere – Sub 5.5 (cota 1.65)
Ambele echipe să primească un cartonaș – Da (cota 1.26)

”Elefanții” din Coasta de Fildeș s-au strecurat în semifinale cu șansă, după ce au pierdut două dintre cele trei meciuri din faza grupelor, inclusiv un 4-0 cu Guinea Ecuatorială. Ivorienii au trecut apoi de Senegal la 11 metri în optimi, pentru a scoate Mali în sferturi, cu 2-1. ”Leoparzii” au câștigat de două ori Cupa Africii, ultima oară în 1974, iar în drumul spre semifinale cei din RD Congo au înregistrat doar o victorie (3-1 cu Guinea în sferturi), remizând în celelalte patru meciuri. Așadar, congolezii sunt neînvinși în Cupa Africii din acest an, spre deosebire de ivorieni care au pierdut de două ori. În patru din cele cinci meciuri jucate de RD Congo ambele echipe au înscris. RD Congo a marcat cel puțin un gol în șase din ultimele șapte dispute directe cu cei din Coasta de Fildeș, echipă care n-a câștigat niciun meci din ultimele patru în timpul regulamentar la Cupa Africii.

Cotă de aproape 50

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Nigeria – Africa de Sud și Coasta de Fildeș – RD Congo din semifinalele Cupei Africii pe Națiuni poți ajunge la o cotă cumulată de 46.08, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.304,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele zece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de la Cupa Africii pe Națiuni.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Cupa Africii pe Națiuni a ajuns în semifinale. Activează modul Betano și joacă pariurile preferate pe același bilet, cu Bet Builder!