Betano Sport

Croația – Spania, cu trofeul pe masă în Liga Națiunilor

Pentru a doua ediție consecutivă de Liga Națiunilor echipa Spaniei a ajuns în finală, în timp ce pentru Croația este prima apariție în ultimul act al acestei întreceri destinate echipelor naționale din Europa. Finala din acest an se va disputa pe ”De Kuip” din Rotterdam, duminică, începând cu ora 21:45, locul unde Croația a eliminat Olanda în semifinale. Cu Betano, pe un asemenea meci, se pot plasa până la șapte pariuri diferite cu opțiunea Bet Builder activată din interiorul paginii evenimentului.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Croația – Spania în finala Ligii Națiunilor (duminică, 21:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)
Croația Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.65)
Spania Total ofsaiduri – Peste 1.5 (cota 1.70)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.60)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.70

În drumul spre finală, Croația a eliminat Olanda în semifinale, cu 4-2, după un meci de 120 de minute disputat de asemenea la Rotterdam. O partidă arbitrată de Istvan Kovacs, cu șapte cartonașe galbene, patru încasate de croați, și două lovituri de la 11 metri, ambele în favoarea Croației.

Spania s-a calificat în a doua finală consecutivă de Liga Națiunilor, după 2-1 contra Italiei. Golul victoriei a fost adus de Joselu, o rezervă, în minutul 88. Un meci cu cinci cartonașe galbene, trei acordate ibericilor.

Ultimele meciuri directe

Croația – Spania 3-5 (28 iunie 2021, Campionatul European)
Croația – Spania 3-2 (15 noiembrie 2018, Liga Națiunilor)
Spania – Croația 6-0 (11 septembrie 2018, Liga Națiunilor)
Croația – Spania 2-1 (21 iunie 2016, Campionatul European)
Croația – Spania 0-1 (18 iunie 2012, Campionatul European)

Meciul de duminică va fi al 10-lea din istorie între Croația și Spania. Ibericii au câștigat cinci partide, croații s-au impus de trei ori, iar o singură partidă s-a încheiat la egalitate (0-0).

Cu excepția primelor patru dispute directe, toate amicale, următoarele cinci meciuri au fost oficiale, trei la Campionatul European și două în Liga Națiunilor.

Croația și Spania au oferit nu mai puțin de 23 de goluri în ultimele cinci dueluri directe, 19 dintre acestea fiind marcate în ultimele trei confruntări.

În cinci din cele nouă dispute de până acum ambele echipe au marcat.

Spania a administrat Croației cea mai categorică înfrângere din istorie. Un 6-0 pe 11 septembrie 2018, în Liga Națiunilor.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Croația - Spania poți ajunge la o cotă cumulată de 11.75, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 587.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega

Pentru meciurile din faza finală a Ligii Națiunilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.



Croația – Spania, cu trofeul pe masă în Liga Națiunilor