Betano Sport

CFR Cluj – Sepsi, meciul care deschide etapa a 4-a în playoff se joacă și în Betano Master

Echipele CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe se înfruntă, sâmbătă seara, de la ora 19:00, în deschiderea etapei a 4-a din playoff, în Liga 1. Un meci în care pentru CFR Cluj, echipă implicată în lupta pentru titlu, contează doar victoria, în timp ce Sepsi este o echipă care nu are nimic de pierdut în acest moment al campionatului. Un meci în care Betano te invită să trăiești duelul din Gruia la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

CFR ClujSepsi (sâmbătă, 19:00)

De exemplu, meciul CFR Cluj - Sepsi din playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Ambele echipe marchează (Da/Nu) se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

CFR Cluj ocupă locul secund în clasamentul din Liga 1 – Playoff, campioana sezonului trecut având patru puncte de recuperat în urma liderului Farul. Sepsi e ultima din playoff, la zece puncte de ultima poziție din clasament care asigura accesul la barajul pentru Conference League.

Forma de moment a celor doua echipe

CFR Cluj nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate până acum în playoff, înregistrând trei remize. Interesant este că formația pregătită de Dan Petrescu a deschis scorul în fiecare din aceste meciuri: 2-2 cu Rapid pe teren propriu, 1-1 cu Universitatea Craiova în deplasare și 1-1 cu FCSB pe teren propriu.

Sepsi a început cu două înfrângeri în playoff, 2-1 cu Farul și FCSB, pentru ca etapa precedentă să obțină primul succes din istorie în confruntările cu Rapid (2-0).

Pe teren propriu cei de la CFR Cluj n-au mai câștigat de două meciuri, în timp ce Sepsi este fără victorie în deplasare de șase meciuri, mai precis din 3 decembrie de la un 4-1 cu UTA. Covăsnenii au pierdut ultimele trei meciuri pe teren străin.

Doar trei cartonașe galbene au fost arătate la ultima confruntare directă, pe 6 martie 2023, meci încheiat la egalitate scor 2-2 pe terenul lui Sepsi.

Un meci în care au fost nu mai puțin de 9 cornere, aviz celor mizează pe această piață de pariuri.

Ultimele rezultate directe:

Sepsi – CFR Cluj 2-2
CFR Cluj – Sepsi 2-1
CFR Cluj – Sepsi 1-2
Sepsi – CFR Cluj 0-2
CFR Cluj – Sepsi 2-0

Așadar, ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri directe disputate de CFR Cluj și Sepsi.

Media de goluri marcate este de peste 2.5 pe meci.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!



CFR Cluj – Sepsi, meciul care deschide etapa a 4-a în playoff se joacă și în Betano Master