Betano Sport

CFR Cluj – Rapid și FCSB – Sepsi sunt meciurile finalului de săptămână în Liga 1

Etapa a 25-a din Liga 1 programează, printre altele, duelurile CFR Cluj – Rapid (sâmbătă, 21:15) și FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe (duminică, 20:45), meciuri cu implicații în lupta de la vârful clasamentului. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am ales două dintre duelurile programate în etapa a 25-a din Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

CFR Cluj – Rapid (10 februarie, 21:15)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.47)

CFR Cluj și Rapid se află la egalitate de puncte între primele trei clasate din campionatul României, ambele la nouă puncte în urma liderului FCSB.

Ambele echipe au marcat în fiecare meci disputat de Rapid de la reluarea campionatului, în timp ce pentru CFR Cluj ultimele două partide au fost cu goluri de ambele părți (GG).

CFR Cluj este neînvinsă în meciurile disputate pe teren propriu în actualul sezon competițional, formația din Gruia înregistrând opt victorii și patru remize. În doar cinci meciuri din cele 12 de pe teren propriu CFR Cluj a primit gol.

Rapid a pierdut un singur meci în deplasare, 2-1 cu Voluntari pe 7 august 2023. În rest, giuleștenii au adunat patru victorii și șapte remize.

Sezonul acesta CFR Cluj și Rapid s-au mai întâlnit de două ori. În campionat Rapid a câștigat cu 3-1 în Giulești, iar în Cupa României Betano s-a înregistrat o remiză albă pe același stadion.

FCSB – Sepsi (11 februarie, 20:45)

Rezultat final – FCSB (cota 1.70)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.70)

FCSB conduce în clasamentul din prima ligă cu un avans de 9 puncte față de CFR Cluj și Rapid. De cealaltă parte, Sepsi se află pe șase după 24 de etape, la mare lupta cu alte cinci formații pentru clasarea în playoff.

După două victorii fără gol primit FCSB a remizat etapa precedentă cu Farul, primind gol din penalty în minutele de prelungire.

Sepsi a început anul cu un 6-0 sec pe teren propriu contra Politehnicii Iași, după care au urmat două înfrângeri consecutive pentru covăsneni.

Două înfrângeri a suferit FCSB pe teren propriu în actualul campionat, 2-1 cu Rapid și 2-0 cu Oțelul.

Ambele echipe au marcat în ultimele patru deplasări pentru cei de la Sepsi.

De asemenea, au fost goluri în ambele porți (GG) în ultimele trei confruntări directe, FCSB impunându-se în ultimele patru meciuri, inclusiv în tur, cu 5-2.

La precedentul meci cu FCSB gazdă roș-albaștrii au câștigat, cu 3-1, în playoff-ul ediției precedente de campionat.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile CFR Cluj – Rapid și FCSB – Sepsi din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 10.12, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 506,25 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Profită de Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum promoția Betano Avantaj se aplică și în cazul pariurilor pe Mega Cote doar în cazul meciurilor din Liga 1, cum este duelurilor CFR Cluj – Rapid și FCSB – Sepsi.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.



CFR Cluj – Rapid și FCSB – Sepsi sunt meciurile finalului de săptămână în Liga 1