Betano Sport

Câștigă la Turneul Campioanelor cu Decisiv din Primul Set, pe Betano!

Finala sezonului WTA are loc anul acesta la Cancun, în Mexic, unde cele mai valoroase opt jucătoare din acest sezon și-au dat întâlnire pentru Turneul Campioanelor sau WTA Finals. Niciuna dintre participante n-a mai triumfat în această competiție din elita tenisului, astfel că vom avea o campioană în premieră. Nu lipsesc din peisaj cele patru câștigătoare de Mare Șlem din 2023, trei dintre acestea fiind repartizate în aceeași grupă. Membrii casei de pariuri Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă jucătoarea pe care au mizat se impune în primul set cu 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Turneul Campioanelor și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Premii de 9 milioane de dolari

La Turneul Campioanelor de la Cancun, o competiției cu premii totale în valoare de 9 milioane de dolari. Comparativ cu ediția precedentă câștigată de Caroline Garcia fondul de premiere aproape s-a dublat, ceea ce ridică și mai mult miza întrecerii.

Fiecare jucătoare încasează pentru participare un bonus de 110.000 de dolari, iar o victorie în faza grupelor va fi răsplătită cu alți 110.000 de dolari. Calificarea în semifinale aduce un bonus de 30.000 de dolari, iar prezența în finală este remunerată cu 420.000 de dolari. Pentru câștigarea titlului se acordă un bonus de 820.000 de dolari.

Grupe și favorite

Cele opt participante au fost împărțite în două grupe extrem de echilibrate. În prima dintre acestea se vor duela Aryna Sabalenka, Elena Rybakina, Jessica Pegula și Maria Sakkari, ultima profitând de retragerea Karolinei Muchova (accidentată). Din cealaltă grupă fac parte Iga Swiatek, Coco Gauff, Ons Jabeur și Marketa Vondrousova.

Pe Betano, în oferta antepost pentru Turneul Campioanelor, Iga Swiatek e cotat ca favorită la câștigarea competiției, cu o cotă de 3.50. Aceasta este urmată de Aryna Sabalenka (4.00), Coco Gauff (5.50) și Elena Rybakina (7.00).

Jessica Pegula (8.00), Ons Jabeur (10.00), Maria Sakkari (15.00) și Marketa Vondrousova (15.00) completează tabloul favoritelor la câștigarea Turneului Campioanelor, o întrecere adjudecată în 2022 de Caroline Garcia, jucătoare care nu s-a calificat la ediția din acest an.

Cu opt titluri obținute în carieră, Martina Navratilova este cea mai titrată jucătoare din istoria Turneului Campioanelor, fiind urmată de Steffi Graf și Serena Williams, fiecare cu câte cinci titluri.

De remarcat că niciuna dintre cele opt participante din 2023 n-a câștigat turneul, ceea ce înseamnă că vom avea o campioană în premieră. Doar Sabalenka a disputat o finală, pierdută cu Garcia în 2022.

Primele dueluri din faza grupelor

Elena Rybakina – Jessica Pegula (luni, 30 octombrie, ora 00:00)

Pegula conduce cu 2-1 la general, dar Rybakina a triumfat în ultimele două dispute. În acest an, Rybakina a câștigat în semifinale la Miami Open după un meci de două seturi. Două dintre cele trei confruntări directe s-au încheiat în minimum de seturi. Pe Betano, Rybakina are cota 1.75 la victorie.

Aryna Sabalenka – Maria Sakkari (luni, 30 octombrie, ora 01:15)

De nouă ori s-au mai întâlnit cele două, Sabalenka câștigând șase dintre dispute. Bielorusa a învins-o pe Sakkari în cele două dispute din acest an, în semifinalele de la Indian Wells și Madrid. Șase din cele nouă meciuri directe s-au încheiat în minimum de seturi. Lidera mondială a momentului, Sabalenka este favorită la victorie cu o cotă de 1.26.

Iga Swiatek – Marketa Vondrousova (marți, 31 octombrie, ora 00:00)

Un duel între Swiatek (campioana de la Roland Garros) și Vondrousova (câștigătoarea surprinzătoare de la Wimbledon). Swiatek a câștigat toate cele trei meciuri de până contra Marketei Vondrousova, de fiecare dată în minimum de seturi. Cota 1.26 pentru un nou succes bifat de Swiatek în duelurile cu Vondrousova, jucătoare care după sfertul de finală de la US Open a mai disputat un singur meci în sezonul asiatic de toamnă, fiind învinsă în primul tur la Beijing.

Coco Gauff – Ons Jabeur (marți, 31 octombrie, ora 01:15)

Din cele cinci meciuri directe unul singur a avut loc pe suprafață dură (hard), iar Gauff a obținut victoria. A fost singurul meci de trei seturi dintre cele două jucătoare. Gauff are 3-2 la general, dar Jabeur s-a impus la ultimul duel direct, în 2022 la Berlin. De la câștigarea US Open în septembrie Gauff a mai disputat un singur turneu, ajungând în semifinale la Beijing. În sezonul de toamnă, Jabeur a cucerit titlul la Ningbo. Jabeur are pe Betano cota 2.30 pentru victorie în meciul cu Gauff.

Astfel, pe cele patru selecții am obținut cota 6.39 pe un bilet multiplu. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 319.50 de lei. Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru a câștiga meciul se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.



Câștigă la Turneul Campioanelor cu Decisiv din Primul Set, pe Betano!