Betano Sport

Câștig Șansă îți oferă o plasă de siguranță, pe Betano, la meciurile din Europa League

Seara de joi, 9 noiembrie, este una bogată în meciuri dintre cele mai atractive în oferta Betano, partide din etapa a 4-a în Liga Europa. Surprizele pândesc la fiecare colț în această rundă a fazei grupelor, dar pe Betano ai o plasă de siguranță. Cu promoția Câștig Șansă primești banii înapoi dacă te-a scos un singur meci de pe biletul jucat.

Ce este oferta Câștig Șansă?

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano îți înapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, după cum vom vedea în explicația de mai jos.

Opt selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 180!

Din oferta Betano de joi, 9 noiembrie, am selectat opt dintre meciurile programate în Liga Europa și am mizat la fiecare partidă în parte pe o cotă mai mare de 1.65 pentru a profita de oferta Câștig Șansă.

Slavia Praga – AS Roma (19:45)
Rezultat final – AS Roma (cota 2.47)

Roma lui Jose Mourinho a pierdut un singur meci din ultimele șapte disputate, 1-0 cu Inter în campionat. Echipa italiană a câștigat toate cele trei partide de până acum în Liga Europa. Roma a câștigat pe teren propriu cu Slavia Praga, scor 2-0.

Servette – Sheriff Tiraspol (19:45)
Rezultat final – Servette (cota 1.72)

Câte un punct au obținut Servette Geneva și Sheriff Tiraspol în actualul sezon din Liga Europa. În etapa precedentă cele două echipe au remizat (1-1). Servette este neînvinsă în ultimele patru meciuri de acasă.

Stade Rennais – Panathinaikos (19:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

În patru din ultimele cinci meciuri disputate de Stade Rennais (locul 11 din Ligue 1) ambele echipe au marcat. Panathinaikos, liderul la zi în campionatul Greciei, a pierdut un meci din precedentele cinci, chiar partida tur cu Stade Rennais (2-1).

Qarabag – Bayer Leverkusen (19:45)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)

Nu mai puțin de 17 goluri a marcat Leverkusen în ultimele cinci meciuri oficiale. În toate aceste partide ambele echipe au marcat, inclusiv în partida tur contra celor de la Qaraba, meci câștigat de ”farmaciști”, cu 5-1. Qarabag are șase puncte în Grupa H din Liga Europa, după victoriile cu Molde și Hacken, ambele cu 1-0.

Maccabi Haifa – Villarreal (19:45)
Rezultat final – Villarreal (cota 1.90)

Submarinul Galben a obținut trei victorii și un egal în ultimele cinci meciuri. Singurul meci pierdut a fost în Liga Europa pe terenul lui Panathinaikos (2-0). De cealaltă parte, Maccabi Haifa a încasat opt goluri în ultimele cinci meciuri, obținând o singură victorie.

Ajax – Brighton&Hove Albion (19:45)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)

Ajax a câștigat primele două meciuri sub comanda noului antrenor John van’t Schip. De cealaltă parte, Brighton are doar două victorii în ultimele zece meciuri disputate. Echipa engleză a remizat în patru din precedentele șase deplasări.

West Ham United – Olympiacos Pireu (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.20)

West Ham are o victorie în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile. ”Ciocănarii” au primit gol în fiecare meci din Liga Europa, inclusiv în tur când Olympiacos a câștigat, cu 2-1. De asemenea, Olympiacos a marcat cele trei meciuri de până acum.

Rangers – Sparta Praga (22:00)
Rezultat final – Rangers (cota 1.95)

La precedentul duel direct găzduit de Ibrox Park echipa scoțiană s-a impus cu 2-0, în urmă cu doi ani. Sparta Praga a pierdut toate cele patru deplasări din actualul sezon european. Rangers traversează o formă bună, cu victorii în cinci din precedentele șase meciuri.

Cota peste 180

Pe cele opt meciuri de mai sus din Liga Europa am obținut cota 182.25, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 9.112,89 lei. Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Profită de Bonus Multiplu

La cele opt meciuri din Liga Europa prezentate mai sus Betano oferă un Bonus Multiplu de 30%. Pentru a beneficia de oferta ”Bonus Multiplu” trebuie să joci un pariu multiplu cu minimum 4 selecții și maximum 10 pe cote de cel puțin 1.50 la fiecare meci în parte, iar dacă toate pronosticurile îți vor ieși, atunci Betano te va răsplăti cu un Bonus suplimentar peste câștigul tău. În cazul biletului pe care l-am imaginat mai sus la cota obținută și câștigul potențial se adaugă un bonus de 2.718,87 lei.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Această ofertă este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipurile de pariuri victorie gazde sau oaspeți (1 sau 2).



Câștig Șansă îți oferă o plasă de siguranță, pe Betano, la meciurile din Europa League