Betano Sport

Betano susține suporterii, pentru ca „E Fun Să Fii Fan”

„Împreună pentru culori” și „Împreună cu  Știința” sunt declarațiile manifest Betano, dedicate suporterilor FCSB și U Craiova. 

În ultimii 7 ani, Betano a fost alături de suporteri, „nebunii frumoși” ai stadioanelor, în absența cărora sportul ar fi mai sărac. Prin susținerea echipelor de top din România, Betano are misiunea de a amplifica performanța în fotbalul plin de frumusețe pe teren și de pasiune în tribune.

Betano sprijină peste 20 de echipe de fotbal din întreaga lume, din Europa de Est și până în America de Sud. Când vorbim despre fotbalul nostru, FCSB și Universitatea Craiova sunt două dintre cele mai iubite echipe din peisajul autohton, iar Cupa României este competiția adresată tuturor echipelor și suporterilor români.

Milioanele de fani din țara noastră sunt o parte dintr-un stadion virtual, format din zeci de milioane de oameni de pe mapamond. Iar suporterii știu, mai ales în România, că pasiunea pentru culori nu are margini când vine vorba de a-ți susține echipa favorită.

FCSB – Împreună pentru culori

Nu mai e nicio surpriză pentru nimeni că FCSB este echipa cu cei mai mulți suporteri din România, peste 4 milioane. O dovedesc măsurătorile sociologice, audiențele de televiziune și stadioanele de cele mai multe ori arhipline la derbiuri.

Toată lumea vrea să vadă FCSB la lucru și putem vorbi deja de un fenomen. Puștii iau cu asalt marile centre comerciale cu ocazia diverselor evenimente promoționale, iar biletele devin „sold out” ori de câte ori roș-albaștrii luptă pentru glorie.

Astfel, Betano se mândrește că face parte din fenomenul FCSB, fiind alături de echipa de suflet a milioane de români!  

Trup și suflet, împreună pentru culori, cu toții! Acesta este sloganul sub care Betano lansează spotul dedicat fanilor roș-albaștri. Pentru că e Fun să Fii Fan!

Universitatea Craiova – Împreună cu Știința

„Suntem cei mai buni dintre români, suntem olteni...” se aude adesea din tribuna vulcanului de pe Oblemenco, iar corul alb-albastru dă astfel mărturie despre ambiția și orgoliul unora dintre cei mai pătimași suporteri din România.

Nu degeaba fanii Universității Craiova au fost de multe ori comparați cu cei sud-americani când vine vorba de atașamentul pentru culori și susținerea echipei favorite. An de an, vulcanul de pe Oblemenco erupe la fiecare meci al Științei, iar suporterii devin ceea ce în literatură se numește „personajul colectiv”.

Leii se transformă și împing Universitatea Craiova de la spate, făcând ca zecile de mii de inimi alb-albastre să vibreze într-un singură, pentru Știința!

Din 2017, Betano susține echipa ta preferată, la fel ca tine, din toată inima! Și se mândrește să fie alături de Știința  și toți Leii ei de peste tot din lume ! Mai sus este și spotul realizat de Betano pentru fanii „leilor”.

La fotbal, suporterul este numit simplu „al 12-lea jucător”.

Al 12-lea jucător poate fi portarul care apără in extremis în minutul 90, mijlocașul care închide centrul terenului, fundașul care printr-o deposedare de manual rezolvă o fază limită sau atacantul care bagă mingea în plasă atunci când nimeni nu mai spera.

Suporterul, al 12-lea jucător pentru o echipă, reprezintă spiritul care îi împinge de la spate pe cei ”11” în căutarea gloriei, legătura trecutului cu prezentul și viitorul, pentru că a ține cu o echipă reprezintă o moștenire de familie. Se transmite din generație în generație ca un legământ de sânge.

Betano știe aceste lucruri și este acolo pentru tot ce înseamnă sport, performanță și spectacol.



Betano susține suporterii, pentru ca „E Fun Să Fii Fan”