Betano Sport

Bet Builder aduce o cotă stelară pe același bilet la meciurile de miercuri în Liga Campionilor

Seara de miercuri programează ultimele opt meciuri din etapa secundă în faza grupelor din Liga Campionilor, iar pe teren vor evolua actuala campioană Manchester City, dar și echipe care au scris istorie în cea mai importantă competiție europeană, precum FC Barcelona și AC Milan. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți plasa mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 4 octombrie, am selectat patru partide din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte, am ajuns la o cotă cumulată de 90.00. Cu Bet Builder, pe Betano, toate pariurile preferate se regăsesc în același loc.

Borussia Dortmund – AC Milan (miercuri, 22:00)
Ambele echipe înscriu - Da (cota 1.57)
Șansă dublă - X2 (cota 1.60)

Borussia Dortmund n-a mai pierdut vreun meci pe teren propriu din august 2022, având o serie de 22 de partide fără înfrângere pe Signal Iduna Park în toate competițiile. AC Milan a câștigat doar trei din ultimele 14 meciuri disputate pe teren străin în Liga Campionilor. Echipa italiană a marcat de fiecare dată în ultimele cinci deplasări.

Celtic – Lazio (miercuri, 22:00)
Ambele echipe înscriu - Da (cota 1.65)
Șansă dublă - 1X (cota 1.62)

Sezonul precedent Celtic a fost o adevărată devoratoare de echipe în disputele de acasă, obținând 17 victorii în cele 19 partide de pe teren propriu. Lazio a egalat in extremis în prima etapă pe Atletico Madrid cu un gol marcat de portar la ultima fază. Echipa italiană are o singură victorie obținută în ultimele opt meciuri din Liga Campionilor. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele șase meciuri disputate de Lazio.

FC Porto – FC Barcelona (miercuri, 22:00)
Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.87)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.10)

FC Barcelona a pierdut patru din ultimele șase meciuri disputate în deplasare, în Liga Campionilor. FC Porto s-a impus în zece din precedentele 14 dispute de pe Dragao în faza grupelor. Recent, Porto a suferit a doua înfrângere a sezonului, 1-0 în derby-ul portughez cu Benfica. Din luna februarie Porto n-a mai pierdut un meci pe teren propriu. Pentru Xavi, antrenorul Barcelonei, meciul de miercuri este cel cu numărul 100 pe banca formației blaugrana. Barcelona are șapte victorii în cele nouă meciuri din acest sezon în toate competițiile, echipa catalană fiind neînvinsă.

Leipzig – Manchester City (miercuri, 22:00)
Rezultat final – Manchester City (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu - Da (cota 1.62)

Leipzig a marcat în ultimele 16 meciuri oficiale, inclusiv în remiza 2-2 cu Bayern din ultima etapă de campionat înaintea duelului cu Manchester City. ”Cetățenii” au încheiat doar trei meciuri din cele 11 disputate în acest sezon fără gol primit.  Echipa lui Pep Guardiola a câștigat doar două din precedentele zece meciuri pe teren străin în Liga Campionilor, fiind fără victorie la ultimele două vizite pe terenul lui Leipzig.

Cota 90

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate miercuri seara, în etapa a doua din Liga Campionilor, poți ajunge la o cotă cumulată de 90.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 4.500 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.



Bet Builder aduce o cotă stelară pe același bilet la meciurile de miercuri în Liga Campionilor